Investeste in tine pentru o cariera viitoare – Train The Trainers

0

codecsCODECS organizeaza in perioada 7-8; 14-15 mai 2009 cursul open Train the trainers. Acest curs se adreseaza celor care doresc sa devina traineri (interni sau externi), precum si celor care au nevoie ca in activitatea lor sa lucreze cu echipe in sistem training.

„Cursantii Train the Trainers vor descoperi si exersa abilitati de baza in a lucra cu dinamica unei sali, folosind tehnici si metode de livrare a unui continut, prin interactiunea atat cu participantii, cat si cu trainerul” precizeaza Nineta Ceaus, Trainer CODECS.

Potrivit acesteia, cursul se desfasoara pe durata a patru zile, avand ca si particularitate faptul ca sunt parcurse sesiuni care se sprijina una pe cealalata provocand astfel o invatare continua. „Este un curs intensiv care isi propune sa formeze traineri profesionisti, intr-o meserie foarte cautata si ceruta de piata” spune Nineta Ceaus, Trainer CODECS.

Structura cursului este conceputa astfel incat ca dupa doua zile de exersare de abilitati privind instruirea traditionala vs training, comunicarea in training, oferirea de feedback, cursantii sa fie capabili sa foloseasca tehnici de livrare de continut precum brainstormingul, lucrul pe grupe mici, studiul de caz, role play-ul pe cazuri concrete, teme pe care fiecare si le poate alege.

Finalul cursului este destinat unor aspecte precum tipologie de participanti, modalitati de evaluare a unui training, precum si planuri de actiune individuale.

Cursul utilizeaza metode participative, experimentale, role play-uri, discutii individuale si in grup. Programul este certificat de catre CNFPA (Centrul National de Formare Profesionala a Adultilor) si ofera la randul lui acreditarea participantilor ca si formator in urma unui examen final.

Pentru alte informatii puteti contacta reprezentantii CODECS.

Coordonate de contact:
Tel: 021-252.51.82/3/4
E-mail: [email protected]

Barbalata Silviu
CODECS SA
[email protected]
WWW.CODECS.RO

Sursa: PlandeAfacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.