Invata NLP de la cei mai buni!

0
competent_consultInteresul pentru solutiile pe care programarea neurolingvistica (NLP) le ofera celor interesati de dezvoltarea personala si depasirea cu succes a crizelor din viata profesionala si personala creste de la un an la altul. De mai bine de 5 ani, Competent Consulting s-a dovedit a fi insa organizatorul de formari preferat de cei care nu se multumesc cu putin, isi doresc doar ce-i mai bun si isi optimizeaza investitia de timp si bani.

De aceea, lor le sunt rezervate cele cateva locuri disponibile la cursul de formare ca Practitioner NLP cu tripla certificare internationala, ce debuteaza pe 29 mai 2009 la U Business Center Bucuresti.

NLP (programarea neuro-lingvistica) este arta, stiinta si tehnologia eficientei, influentei si succesului. Ea permite modificarea comportamentelor (programare) prin ameliorarea modului in care percepem lumea (neuro-) si utilizarea corespunzatoare a comunicarii (lingvistica). in acest fel, ne asigura accesul la potentialul nostru real si putem sa creem viata la care am visat mereu. NLP ne permite sa invatam rapid si sa creem excelenta oriunde si oricand avem nevoie, in toate domeniile vietii.

Dar pentru a beneficia de toate efectele sale, este esential sa fie invatat nu doar in litera, ci mai ales in spiritul sau. Fiind vorba despre un set de atitudini si aptitudini, practicarea cu succes a NLP este rezultatul tehnicilor de predare si exersare speciale, ce sunt cunoscute doar de foarte putinii traineri romani formati direct de creatorii sai. Iar printre acestia Daniel Bichis se remarca pentru ca:
– are cele mai vechi state de serviciu, fiind format in anul 2000 de catre Richard Bandler;
– este singurul care este invitat anual sa faca parte din stafful tehnic al trainingurilor europene sustinute de catre acesta;
– este singurul care a fost format direct de trei dintre „parintii” NLP: Richard Bandler, Robert Dilts si Judith DeLozier;
– este singurul care are tripla recunoastere internationala, din partea Society of NLP, IANLP si IN;
– este singurul care are experienta consistenta (de peste 5 ani) de aplicare a NLP atat in cabinetul de coaching, cat si in interventii organizationale;
– este singurul care contribuie activ la dezvoltarea domeniului, prin prezentarea de noi concepte si tehnici la conferinte si congrese internationale.

De aceea, fiecare nou curs organizat de Competent Consulting si sustinut de Daniel suscita un interes deosebit si are disponibile doar cateva locuri, majoritatea fiind ocupate de cei care vin datorita recomandarilor personale facute de absolventii seriilor anterioare.

„In locul marketingului strident, ce abuzeaza de formule persuasive si manipulatoare, noi preferam decenta valorii care se impune de la sine”, observa Mariana Bichis, managing partener al Competent Consulting. „Programele noastre sunt create astfel incat sa transmita atitudinea si spiritul NLP, ce formeaza traditia sa, dar si sa tina pasul cu evolutiile actuale din neurostiinte si sa fie adaptate romanilor.

Doar astfel putem sa adaptam fiecare training la nevoile reale ale participantilor. Specialitatea noastra este crearea unui mediu care sustine invatarea, printr-o varietate fascinanta de exercitii, activitati, demonstratii, explicatii, studii de caz si exemple.

De aceea, cursul de Practitioner NLP asigura simultan invatarea NLP prin experiente directe, cat si dezvoltarea personala sustinuta. si toate acestea la un pret cu adevarat adaptat posibilitatilor acestei perioade.”

„Ce face diferenta dintre NLP si alte abordari de dezvoltare personala este faptul ca rezultatele notabile se obtin imediat dupa aplicare” comenteaza Daniel Bichis, training partener al Competent Consulting.

„Inca din primele zile de curs veti descoperi ca sunteti mai fericit/a, mai concentrat/a, mai capabil/a sa faceti fata problemelor si sa comunicati cu persoane pe care anterior le considerati dificile. Veti afla multe despre dvs. si veti avea mijloace pentru a va dezvolta in continuare viata.”

Daca considerati ca este momentul sa beneficiati de:
– capacitatea de a va organiza gandirea in mod eficient, de a formula obiective clare, atragatoare, de a obtine ceea ce va doriti mai rapid decat ati crezut vreodata ca este posibil,
– aptitudinea de a transforma emotiile negative, aparent de necontrolat, in surse de energie si motivare, ce va asigura calmul interior,
– metode verificate de identificare a blocajelor interne si de activare a resurselor care va sustin atingerea obiectivelor formulate,
– cunostinte revolutionare despre modul in care percepeti lumea, acumulati si interpretati informatii despre viata dvs., care va permit imbunatatirea semnificativa a capacitatii de invatare si a memoriei,
– imbunatatirea sensibila a comunicarii verbale si non-verbale, care va permite sa deveniti atat un foarte bun ascultator, cat si o persoana ascultata si influenta, vizitati situl www.competent.ro, pentru a va rezerva unul dintre ultimele locuri la cursul de formare ca Practitioner NLP cu tripla certificare internationala, ce debuteaza pe 29 mai 2009 la U Business Center Bucuresti.

Daca aceasta este calea prin care va puteti implini mai rapid visele, este firesc sa va doriti sa o incepeti imediat!

Competent Consulting ofera consultanta, coaching si training in domeniul dezvoltarii personale si organizationale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP si inteligenta emotionala pentru a asigura clientilor sai avantaje asupra competitorilor si obtinerea de efecte economice notabile prin investitii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastra este profesia noastra”.

Contact:
Competent Consulting
Mariana Bichis – managing partener,
Telefon: (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
Web-site: www.competent.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.