Invata de la cei mai buni pentru succesul afacerii tale!

0
anaAsociatia Nationala Administratia, avand ca unul dintre obiectivele strategice eficientizarea functionarii sectorului public, este promotorul proiectului „Eu, Antreprenorul!” ce are la baza relatia dintre administratia publica, mediul de afaceri si cetatean.

Proiectul „Eu, Antreprenorul!” are ca tema principala promovarea antreprenoriatului si a politicilor aplicate in acest domeniu, pregatirea si instruirea tinerilor in sensul deschiderii si dezvoltarii propriei afaceri si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani.

Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin intermediul programului „Tineret in Actiune”.

Echipa proiectului „Eu, Antreprenorul!” are deosebita placere de a va invita in cadrul activitatilor desfasurate in perioada 01.11.2009 – 07.11.2009 in Bucuresti.

Pe parcursul acestui proiect, participantii vor avea ocazia de a-si insusi pasii de realizare ai unui plan de afacere. La finalul activitatilor, participantul cu cel mai bun plan de afacere, va primi premiul „Eu, cel mai bun antreprenor!” ce consta intr-o licenta Kazier in valoare de 10.000 Euro (software integrat, de management al proceselor, proiectelor si al tuturor evenimentelor, contactelor si documentelor atasate acestora) pusa la dispozitie de catre partenerul Zero Paper.

Selectia candidatilor se va face pana in data de 13.10.2009, pe baza de CV si scrisoare de intentie, care se vor trimite la adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected].

In scrisoarea de intentie, va rugam sa mentionati ideea de afacere pe care doriti sa o dezvoltati in cadrul acestui proiect.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati http://www.euantreprenorul.administration.ro/.

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta publicatie (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.