Inscrieri la cursul de Formare de Formatori (ToT) – Discount* de pana la 15%

0
itscAlege sa devii un formator recunoscut in UE! Continua sa te dezvolti in profesia de formator/trainer!  Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala!

Acum facem inscrieri pentru grupa de curs a lunii noiembrie (cursurile in Bucuresti incep pe data tinta de 27 noiembrie**)

Cursul interactiv de Formare de Formatori se adreseaza tuturor categoriilor profesionale, inclusiv studentilor. Continutul si informatiile acoperite de modulele de formare sunt utile atat celor care lucreaza deja in acest domeniu, cat si incepatorilor.

In cadrul acestui curs oferit de ITSC ai ocazia sa intelegi, sa aplici si sa-ti dezvolti aptitudinile de formator. In plus, vei dobandi certificarea CNFPA (prin Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale) si cele opt competente necesare pentru practicarea profesiei de formator.

Esti dispus sa faci acest pas pentru dezvoltarea ta personala si profesionala?

Intra pe site-ul www.cursformatori.ro! Citeste despre structura cursului si vezi daca ti se potriveste! Completeaza formularul de inscriere* si trimite-l pe email-ul: [email protected]!

Cursul nostru este unul de specializare, iar certificatul de absolvire are 160 de ore de formare recunoscute (in cadrul organizatiilor din UE sau internationale asteptarile sunt pentru un minim de 150 de ore de formare in cadrul unui curs de specializare). In certificare este recunoscut standardul ISO atribuit organizatiei noastre. Si este valabil la toate nivelele de activitate si de calificare la care lucreaza formatorul.

Pentru mai multe informatii, foloseste aceleasi date de contact mentionate mai sus.

Investeste in cariera ta! Urmeaza fondurile structurale in domeniul resurselor umane!

*Profita de acest discount. Se pot acorda reduceri de pana la 15% din pretul afisat. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
** data cursului poate fi mutata pana la completarea locurilor unei grupe.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.