Inscrie-te la un Executive MBA de TOP!

0
tiffin_univTiffin University anunta ultimele locuri disponibile pentru grupa care va incepe programul Tiffin EMBA in Octombrie 2009. Pentru inscrieri inainte de 15 septembrie 2009 beneficiezi de 3% reducere din pretul taxei de scolarizare. Valoarea reducerilor creste in functie de numarul de transe ales.

Tiffin University, US, ofera programul de Executive MBA in Romania inca din 2002 si a atras de-alungul acestei perioade antreprenori, profesionisti in afaceri, manageri din sectoarele profit si non profit, precum si angajaţi care doresc sa-si consolideze cariera profesionala sporindu-si implicit oportunitatile de angajare.

Programul Tiffin Executive MBA este recunoscut pentru calitatea cursurilor, a profesorilor, a metodei de predare, a abilitatilor de management insusite, a networking-ului si a interactiunii cu studenti straini.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa detina o diploma de licenta, sa aiba o experienta manageriala de minimum 3 ani si sa aiba cunostinte avansate de limba engleza, intrucat aceasta este limba in care sunt predate cursurile.

Odata admisi, cei 50 de cursanti sunt impartiti in doua grupe, a cate 25, o grupa isi va desfasura cursurile in Bucuresti, iar cealalta in Timisoara.

Cursurile din cadrul programului se vor desfasura de-a lungul a 21 de luni, in weekend de sambata pana duminica (in total sunt 27 de weekenduri in clasa) si este imparit in 9 module, fiecare cuprinzand 2 cursuri.

Filozofia Tiffin Executive MBA permite studentilor sa abordeze problemele de management intr-o maniera proactiva si dintr-o perspectiva strategica, tinand cont de nivelul tactic si operativ al unei afaceri.

Costul programului difera pentru cele doua locatii si anume:

Bucuresti:
Costul programului Tiffin Executive MBA desfasurat in Bucuresti este de 15.995 euro, in cazul in care plata se face inainte de fiecare din cele 9 module in care este impartit programul. Pretul scade considerabil si poate sa ajunga pana la 14.396 euro in cazul in care plata se face integral.

Timisoara:
Costul programului desfasurat in Timisoara este de 14.744 euro in cazul in care plata se face inainte de fiecare din cele 9 module in care este impartit programul. Pretul scade considerabil si poate sa ajunga pana la 13.270 euro in cazul in care plata se face integral.

Te invitam sa descoperi programul Tiffin EMBA pentru a afla daca oferta noastra raspunde exigentelor si asteptarilor tale.

Pentru mai multe detalii poti accesa pagina de web: www.tiffinmba.ro sau te asteptam sa ne vizitezi in Bucuresti, Str. Transilvaniei Nr. 6, Etaj 1 sau in Timisoara, Str. Lucian Blaga Nr.1, ap. 24.

Te asiguram ca vom face totul pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele educationale propuse!

Contact:
Ionita Roxana,
Tiffin University@University of Bucharest
Telefon: 0214025454
E-mail: [email protected]
Web-site: www.tiffinmba.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.