Iasi, Training of Trainers – colectia de toamna

0
humans_peoplePlecand de la principiul ca participantii nostri sunt creatori si nu consumatori, Humans PEOPLE ACADEMY, companie specializata in furnizare de training-uri profesioniste, organizeaza la Iasi, in perioada 18-20 septembrie (modulul I) si 25-27 septembrie (modulul II), cursul de specializare Training of Trainers, autorizat CNFPA pentru ocupatia formator (cod COR 241205).

Participand la acest curs, vei obtine certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

De ce este diferit acest curs?
– Folosim metode si principii specifice Invatarii Accelerate, cea mai moderna si avansata metoda care stimuleaza gandirea si asigura eficienta procesului de invatare
– Fiecare participant va avea timp special alocat pentru a exersa abilitatile de trainer si pentru a primi feedback constructiv de la trainer si ceilalti participanti, in sesiuni speciale de debriefing
– Acordam atentie tuturor detaliilor pentru a asigura confortul si buna dispozitie pe tot parcursul training-ului

Obiective

La finalul cursului toti participantii vor:
– fi capabili sa planifice programe de formare, utilizand metode specifice invatarii accelerate
– sti sa conceapa un design de curs
– putea sa identifice si sa foloseasca particularitatile stilurilor de invatare la adulti pentru a facilita procesul de invatare
– sti sa utilizeze in mod adecvat metode de evaluare a participantilor si a programului de formare
– putea sa isi dezvolte abilitati de comunicare specifice unui formator
– fi capabili sa dezvolte materiale de instruire
– putea sa livreze sesiuni de formare folosind metode si mijloace adecvate
– putea sa se identifice cu profilul unui trainer eficient

Tematica:
– Introducere in training
– Particularitati ale invatarii la adulti
– Arta comunicarii in training: controlul emotiilor si vorbitul in public
– Debriefing (Procesarea)
– Planificarea formarii (modelul ACT)
– Organizarea
– Desfasurarea
– Evaluarea unui program de training
– Raportul de training
– Profil de trainer
– Elemente de co-training

Taxa de participare: 1190 RON (scutit de TVA)
Taxa include:

– manual de curs
– fise de lucru, studii de caz
– alte materiale informative necesare
– CD cu materiale de lucru necesare
– pauze de cafea
– pauza de pranz
– taxa pentru examinare
– 10 ore de consultanta pentru elaborarea suportului informational de curs, pentru participantii care pregatesc un curs de formare

Reduceri oferite:
– 10% pentru organizatiile/institutiile care isi inscriu cel putin 2 reprezentanti la curs
– 10% pentru persoanele care se inscriu la un alt curs organizat de humans
– 10% pentru studenti
– 5% pentru participantii care se inscriu cu 15 zile inainte de data de incepere a cursului

Traineri:

Felicia Stoica este psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, a facut studii de speciazare in managementul resurselor umane si are experienta de lucru in institutii publice, organizatii non-guvernamentale si companii de consultanta.

Felicia a colaborat cu echipe internationale la conceperea programelor de training si a sustinut traininguri la nivel national de: formare de formatori, managementul resurselor umane, managementul timpului, managementul conflictelor, comunicare si psihologie organizationala, inteligenta emotionala.

A studiat metode de formare a adultilor in Italia si Germania. A obtinut certificari internationale recunoscute de Consiliul Europei si Junior Chamber International, unde in 2009 ocupa pozitia de JCI University Events Coordinator.
Felicia este trainer acreditat si de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Ioana Nicusan este formator cu studii in comunicare sociala si relatii publice si studii tehnice. Are o experienta de 8 ani de activitate in domeniul ONG si 3 ani ca trainer colaborator al unor serii de organizatii non-guvernamentale, societati comerciale, agentii si institutii publice.

Are experienta practica in management organizational, scriere si management de proiect, planificare strategica, comunicare organizationala si relatii publice, strangere de fonduri si managementul resurselor umane. A activat de asemenea in sectorul privat in marketing si vanzari.

A contribuit la punerea bazelor si consolidarea filialelor pe Iasi a doua organizatii internationale de tineret puternice: BEST (Board of European Students of Technology din 2000) si PRIME (European Association of Public Relations and Communication Students din 2006).

Este acreditata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ca Formator.

Termen limita de inscriere:
Inscrierile se fac in ordinea solicitarilor, in limita a 16 locuri disponibilie. Data limita de inscriere este 14 septembrie 2009.

Fii pregatit pentru noua strategie privind formarea profesionala a adultilor ce va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2010.

Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.

Contact:
Telefon: 0332458790, 0740108248
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.humans.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.