Grupul UniCredit ofera burse de masterat in valoare de 660.000 de euro

0

masterbeGrupul italian UniCredit anunta inceperea inscrierilor in „New Europe Master in Banking and Entrepreneurship”. Acesta este un program international de masterat in domeniul financiar-bancar si se afla, anul acesta, la a saptea editie. In cadrul lui, UniCredit pune la dispozitie 30 de burse de studiu, in Italia, fiecare valorand 22.000 euro.

La program pot aplica tinerii absolventi de facultate din Romania si din alte tari in care exista reprezentante UniCredit – Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia etc. Aplicantii trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte, printre care sa detina un certificat de cunoastere a limbii engleze si sa aiba o experienta profesionala de cel mult 2 ani.

Candidatii trebuie sa aiba in vedere faptul ca vor suporta o parte din cheltuielile aferente bursei. Valoarea fiecarei burse este de 25.000 de euro, din care Grupul UniCredit va acoperi 22.000 de euro. Restul de 3.000 de euro urmeaza sa fie platiti de candidat, in 3 rate a cate 1000 de euro.

Cei interesati se pot inscrie pana la data de 30 iunie 2009. Ei trebuie sa trimita atat online, cat si prin posta, actele necesare pentru dosarul de inscriere. Posesorii celor mai bune dosare vor fi selectati pentru un interviu ulterior. In urma interviurilor, vor fi stabiliti castigatorii burselor.

Masteranzii vor urma cursurile in orasul italian Conegliano, in sediul unei foste manastiri franciscane. Aici, in perioada octombrie 2009-aprilie 2010, castigatorii vor participa la peste 1.000 de ore de curs si workshop-uri. Acestea ii vor ajuta pe studenti sa inteleaga cum functioneaza sistemul bancar din Europa de Est, zona in care grupul UniCredit are o prezenta puternica.

Mai multe detalii despre program puteti gasi pe pagina www.masterbe.com

Sursa: ResponsabilitateSociala.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.