Future Creation Workshop for Managers – 4 Zile de Weekend, 4 ore pe zi: 16 si 17 Mai si 23 si 24 Mai

0
first-future-creation-workshopStii sa-ti planifici viitorul? Alege constient sa-ti planifici viitorul pe care ti-l doresti alaturi de un Life Coach cu experienta de peste 10 ani de consiliere in dezvoltare personala, alegeri de cariera, alegeri vocationale si de viata personala.

E primul workshop de acest tip in Romania. Pe 16 mai lasa deoparte orice proiecte. 16 locuri, 16 ore, 4 zile de week-end. Nu te mai intalnesti cu ocazia asta. Pune-l in agenda, si vino.

Total: 16 ore in patru zile dispuse in două weekenduri. Inscrie-te pentru Grupa 1 sau 2.

Grupa 1: Sambata dimineata (10-14) si duminica seara (16-20).
Grupa 2: Sambata seara (16-20) si duminica dimineata (10-14).

Iti iti recomandam sa-ti rezervi 5 ore pentru ca acesta este un curs care va cere singur de la tine acest timp, data fiind miza. Nu uita, miza esti tu, si viitorul tau! Trainerul si coachul va fi alaturi de tine, cu tot atata daruire, si cu tot atat de multa dorinta de a te sustine intr-o schimbare importanta, pe cat si tu vei dori sa fii acolo. Nu vom parasi sala pana cand nu vom simti toti cei prezenti ca trebuie sa facem acest lucru.

„Vei recunoaste propria-ti cale imediat ce ai pasit pe ea, pentru ca dintr-o data vei dispune de toata energia si inspiratia de care ai nevoie.”
– Jerry GILES.

Mai multe detalii: http://www.futurecreation.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.