FPP lanseaza Business Mentoring Program

0
logo_fpp_214Fundatia Post-Privatizare lanseaza in aceasta toamna primul program de mentorat in afaceri la nivel de MBA pentru antreprenorii romani, Business Mentoring Program. Primul workshop din cadrul acestui program anual, “Strategii de vanzari globale pentru antreprenori cu  obiective ambitioase”, va avea loc in perioada 11-12 octombrie si va fi organizat impreuna cu Entrepreneurship Ventures Inc. (S.U.A.).

Business Mentoring Program
este un program intensiv de mentorat in afaceri dedicat antreprenorilor care au deja o afacere si care sunt interesati sa isi perfectioneze abilitatile manageriale pentru a crea o organizatie sustenabila. Prin intermediul Business Mentoring Program, antreprenorii romani vor beneficia de experienta unor mentori de top de la MIT Center for Entrepreneurship: Kenneth Morse, Laura Morse si William Aulet.


Business Mentoring Program
este gandit ca un ciclu complet de educatie antreprenoriala la nivelul de exigenta si pregatire corespunzator unui MBA, structurat in cinci sesiuni intensive de cursuri desfasurate pe o perioada de noua luni. Cursurile pun accent pe aspecte cheie pentru dezvoltarea unui business solid: strategii de vanzare, marketing, crearea valorii actionariale prin excelenta operationala, leadership si finanţare pentru dezvoltare.

Numarul de locuri in cadrul programului de mentorat in afaceri al FPP este limitat. Inscrierea se face in urma completarii unei aplicatii complexe, care trebuie sa includa si motivatia de participare. In baza acesteia si a formularului de inscriere disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro, participantii sunt selectati pentru a forma prima promotie a acestui program de mentorat master-class.   

Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor in serie, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT), profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona si membru invitat al Consiliului National pentru Consultanta in Inovare si Antreprenoriat creat recent de Presedintele S.U.A. Barack Obama. Ken activeaza in comitetul director al mai multor start-up-uri, printre care Denkwerk Gmbh (Germania); iMotions – Emotion Technology ApS si Zylinc A/S (Danemarca); The Little Engineer (Liban); Aifos Solutions SL, Indisys si Invenio (Spania); Izon Science Ltd. (Noua Zeelanda); Naseeb Networks si Sofizar (Pakistan); Dynasil Corporation si mai multor spin-off-uri ale MIT (S.U.A.), incluzand Cogito, FloDesign Sonics, IntAct, Terrafugia si UkuMi.

De asemenea, este seful  Catedrei de Antreprenoriat, Inovare si Competitivitate la Universitatea Tehnologica Delft (Olanda) si sustine workshop-uri de business in Europa, Liban, Arabia Saudita, Pakistan, Noua Zeelanda, Quebec si S.U.A., de peste 8 ani. 

Laura Morse este Director Executiv al Entrepreneurship Ventures Inc
., fost co-instructor la MIT Sloan School of Management si Senior Executive in cadrul S.W.I.F.T. Sc (Belgia). Laura a lucrat timp de douazeci de ani ca Partener al Leading Global Executive Search Consultancies, Russel Reynolds Associates si Heidrick & Struggles in Chicago, Boston si Bruxelles. În prezent, Laura face parte din comitetul director al Aura Biosciences, un start-up de oncologie din Madrid, si consiliaza alte start-up-uri tehnologice din Barcelona si Boston.

William Aulet este Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship,
conferentiar senior la MIT Sloan School of Management si presedinte al MIT Clean Energy Prize. Bill este lider de succes in domeniul afacerilor, avand o experienta de peste 25 de ani in toate domeniile legate de operatiuni de inalta tehnologie, marketing de produs si strategii de finantare, atat pentru start-up-uri cat si pentru companii publice. Pe langa experienta in cadrul propriilor companii, Bill este mentor si consilier pentru multe alte companii, pe probleme de procese de strangere de fonduri si este consultat in mod frecvent de specialisti in venture capital si de „business angels”.

Informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor si modalitatea de participare sunt disponibile pe www.businessmentoring.ro.

Persoana de contact:
Alina Coman
Telefon: 031.1000.719
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.