Forum Managementul Continuitatii Afacerii

0

25 iulie 2008

Descoperiti un proces practic pentru planificarea, implementarea si managementul continuitatii afacerii pentru a o va proteja in fata neprevazutului.

Perioada: 24-25 Noiembrie
Locatia: Bucuresti

Managementul constinuitatii afacerii este fundamental pentru bunul mers al oricarei organizatii moderne, de succes.

Orice organizaţie, în orice moment, poate experimenta un incident sau a unei pierderi grave, care va pot impiedica sa va continuati operatiile in mod normal. Managementul continuitatii afacerii este temelia asigurarii ca afacerea continua sa opereze in mod normal in fata dezastrului.

Crearea, implementarea si metinerea cursului unui plan de continuitate a afacerii incorporeaza o serie de provocari si preocupari. Forumul Managementului Continuitatii Afacerii organizat de Stamford Global este realizat cu experti care lucreaza in aceasta scena plina de provocari si in continua miscare, pentru a se asigura ca acesta va raspunde la intrebarile existente si va indeplini cerintele participantilor.

Acoperind tendinte si bune practici in managementul continuitatii afacerii, acest forum unic ofera delegatilor posibilitatea de a obtine cunostinte, experienta si oportunitati de relationare de neegalat.

Pentru mai multe informatii:
http://www.stamfordglobal.com/contact

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro, 25 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.