Formare in coaching cu Noble Manhattan

0

12 mai 2008

Compania britanica Noble Manhattan sustine pe 30 mai la Cluj-Napoca prima sesiune de introducere in coaching. Sesiunea este sustinuta de Gerard O’Donovan, CEO si fondator al companiei si membru fondator al European Coaching Institute (ECI).

Sectiunea de dimineata a cursului este destinata sa raspunda intrebarile dumneavoasta legate de pregatirea pentru a deveni coach, despre cum se gasesc clienti, cum se cistiga bani, standarde, certificari etc.

Sesiunea de dupa-amiaza este un workshop interactiv in care veti trai experienta de a fi propriul dumneavoastra coach.

  • Veti fi capabili sa creati o experienta de coaching;
  • Veti livra si veti primi coaching;
  • Veti beneficia de materiale tiparite;
  • Veti castiga mai mult decat experienta.

Participand la aceasta sesiune veti afla cum puteti incepe o cariera noua si plina de satisfactii ca Life Coach.

Fie ca doriti sa incepeti o noua afacere sau pur si simplu sa folositi noile aptitudini la locul de munca sau in cariera dumneavoastra, sesiunea noastra introductive este oportunitatea de a afla totul despre Life Coaching si Corporate Coaching.

Gerard O’Donovan este unul dintre life coach-ii de prima mana din Europa si este fondatorul companiei de life si corporate coaching Noble Manhattan. In cariera sa a pregatit mii de coachi, iar acum se concentreaza asupra activitatii de corporate si business coaching pentru Directori, CEO, Presedinti si executive din mari corporatii.

Programul sau unic de coaching este destinat maximizarii cresterii business-ului, a cresterii profitului si a optimizarii valorii actiunilor. Coaching-ul va va permite atingerea unui echilibru work/life si stabilirea unor obiective masurabile de atins. Metodele lui Gerard sunt ferme dar eficiente si implica o abordare empatica si spirituala, focusata pe nevoile personale ale fiecaruia.

Realizarile lui Gerard au fost recunoscute de European Coaching Institute (ECI) al carui CEO si presedinte este. A mai fondat si este director si fondator al Westminster Indemnity si Noble Manhattan.

Evenimentul este organizat de compania De KLAUSEN.
De KLAUSEN este o companie cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea echipelor manageriale si de vanzari ceea ce va ofera siguranta alegerii unui partener capabil sa creasca performanta si profitul in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Mai multe informatii:
Cristina Berdea
Tel: 0740/031.102

Sursa: Plandeafacere.ro, 12 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.