Formare de formatori (Training of Trainers), Bucuresti

0

7 august 2008

Acest curs este un program de perfectionare pentru ocupatia de formator (cod COR 241205) autorizat CNFPA si care se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Intr-o lume care este vesnic in miscare, unde performanta inseamna a invata continuu, programele de formare de formatori au un loc central. Nu este suficient sa fii capabil sa te adaptezi cerintelor, nu este important doar sa faci fata joburilor pe care le detii. La un moment dat, sa fii capabil sa formezi oameni, sa fii capabil sa organizezi cursuri poate sa aduca valoare adaugata tie si celor langa care lucrezi.

Cursurile de formare de formatori reprezinta cea mai frumoasa punere in aplicare a obiectivelor de la Lisabona: traind intr-o societate bazata pe cunoastere sa fii capabil sa faci fata provocarilor in continua schimbare.­

Competente
La sfarsit­ul cursului, participantii:
– vor avea abilitati imbunatatite de prezentare si comunicare
– vor avea cunostinte despre ce presupune managementul unui proces de formare (identificarea nevoii de instruire, planificare, marketing, organizare, evaluare)
– vor sti sa planifice, sa sustina si sa evalueze o sesiune de instruire interactiva pe o tema la alegere
– vor avea cunostinte si abilitati de a folosi o gama variata de metode de instruire si de implicare a participantilor.

Tematica

Modul 1:
– Formarea continua a adultilor
– Invatarea prin experienta
– Stiluri de invatare
– Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si prezentare
– Structurarea unei prezentari
– Folosirea materialelor si tehnicilor vizuale ajutatoare
– Metode de implicare a audientei
– Planificarea unei sesiuni de instruire
– Evaluarea unei sesiuni de instruire

Modul 2:
– Sustinerea unei sesiuni de instruire, cu feedback
– Managementul procesului de instruire: evaluarea nevoilor de instruire, planificarea instruirii, marketing, organizarea si evaluarea programului de instruire
– Elemente de co-training
– Raportul de curs.

Pentru agenda detaliata, click.

Cui se adreseaza:
Tuturor persoanelor care doresc sa devina formatori, acelora responsabili de managementul unui departament de instruire sau acelora care doresc perfectionarea sau confirmarea cunostintelor si/sau abilitatilor de prezentare si instruire.

Tarif curs:
320 EURO (echivalentul in lei la cursul BNR din ziua platii) pentru fiecare modul (in total 640 EURO pentru ambele module, 10 zile – 60 ore de training). Plata se poate face si in doua rate.

Taxa include: materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe, CD cu materialele in format electronic), pauzele de cafea si de pranz.

FDSC nu asigura transportul si cazarea participantilor. (Cursul se desfasoara in Bucuresti). La cerere, va putem oferi sprijin in gasirea unor oferte avantajoase de cazare.

La incheierea celor 2 module de training si in urma evaluarii, cursantii primesc certificatul de absolvire (cu conditia prezentei la cel putin 80% din sesiunile cursului).

Reduceri si BONUS
10% pentru organizatiile/institutiile care isi inscriu cel putin 3 reprezentanti la curs.
10% pentru persoanele  fizice si reprezentantii organizatiilor/institutiilor care se inscriu pentru cel putin 3 cursuri (pe teme diferite) organizate de FDSC.

FDSC ofera participantilor consultanta gratuita prin e-mail, timp de 3 luni (de la incheierea cursului). Dupa 6 luni, Departamentul de training si consultanta al FDSC va evalua impactul cursului, modul in care participarea la aceste sesiuni de instruire a contribuit la imbunatatirea activitatii fiecarui cursant, in domeniul abordat in cadrul cursului la care a participat.

Inscriere
Inscrierea la acest curs se face in urma trimiterii catre FDSC (prin e-mail sau fax) a unui CV si a formularului completat pana la data de 8 septembrie. FDSC va face o preselectie pe baza CV-urilor si cei selectati vor fi contactati pentru interviu, in cadrul caruia vor sustine o  proba practica ce va consta in sustinerea unei prezentari de 5 minute, pe o tema la alegere. Interviurile vor avea loc in perioada 10-11 septembrie.

Cei selectati in urma acestui interviu vor face dovada documentului de plata pana pe data de 17 septembrie.

Cursul este organizat pentru min. 12 – max. 15 persoane.

Formularul de inscriere se gaseste in pagina de descriere a cursului pe website-ul oficial.

Pentru mai multe informatii
Cristina Brezoi
Coordonator cursuri
Tel.: 021/310 01 77
E-mail: [email protected]

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info, 7 august

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.