Formare de formatori, 12-14 iunie 2009, Timisoara

0
d.k.m._trainingD.K.M. Training si A.P.F.R Timisoara desfasoara cursul de Formator, o specializare necesara pentru cei care lucreaza sau doresc sa lucreze in acest domeniu.

Primul modul al cursului se desfasoara in perioada 12 – 14 iunie 2009 la sediul A.P.F.R. Timisoara, str. Letea, nr. 46. Alte cursuri se pot desfasura in orice alte locatii din tara pentru un grup de max. 14 participanti. 

Cine acrediteaza cursul de formare?

Autoritatile nationale:
C.N.F.P.A. – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor
Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului
Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse

Ce include certificatul de absolvire?

– 60 ore de formare

NOU!!! 8 competente profesionale (4 competente specifice pregatirii profesionale a personalului, 4 competente optionale managementului programelor de formare).

De ce formator autorizat ?

Pentru ca in conformitate cu cerintele UE, incepand cu 01.01.2010 toate tarile UE, inclusiv Romania, trebuie sa aplice cerintele Cadrului European de Referinta pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si Formare Profesionala (EQARF) impreuna cu Cadrul European al Calificarilor (EQF) care solicita ca Furnizorii de Formare Profesionala sa lucreze in regim de asigurarea calitatii cu utilizare de FORMATORI autorizati care sunt direct implicati in procesul de asigurarea calitatii.

Care sunt conditiile de participare?

Etapa 1.

Se plateste taxa de participare in valoare de 500 RON catre S.C. D.K.M. Training S.R.L., in contul RO80INGB 0000 9999 0084 3371 deschis la banca ING Bank Timisoara, cu mentiunea „Training de Formator iunie 2009” pana miercuri, 10 iunie 2009.

Restul sumei de 600 RON se plateste in prima zi de curs, vineri, 12 iunie 2009.

Etapa 2.

Se completeaza si trimite formularul de inscriere la adresa [email protected].

Si pentru ca pregatirea ta este importanta pentru noi, D.K.M. Training iti ofera noi cursuri de formare acreditate de autoritatile nationale.

Anexe:

Oferta
Formular

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.