Finance for non-finance cu Erol Curtmola (Xerox), Bucuresti, 14 Mai 2009

0

finante_nonModulul introduce si clarifica o serie de concepte din domeniul financiar, pornind de la notiuni de baza ale contabilitatii financiare si construind progresiv cunostintele necesare intelegerii unor situatii financiare mai complexe, schite de buget etc. Cunostintele asimilate vor permite participantilor sa comunice eficient si productiv cu profesionistii din domeniul financiar.

Trainer: Erol Curtmola (Xerox)

Desfasurare: 14 mai 2009

Durata: 1 zi

Locatia: Hotel Novotel

Nr. participanti: 10- 16

Auditoriu:
Acest modul se adreseaza managerilor si specialistilor care nu au experienta in domeniul financiar-contabil, dar care utilizeaza sau vor utiliza aceste concepte, precum si tuturor celor care doresc sa inteleaga si sa interpreteze documente financiare si sa utilizeze analiza indicatorilor financiari pentru definirea strategiilor companiei.

Recital dirijat de:
Erol Curtmola

Arpegii:
Acest curs prezinta intr-un limbaj accesibil notiuni de baza si concepte aplicate din finante si contabilitate, iar modalitatea de abordare, ce include, pe langa predare, si studii de caz si discutii de grup, face din orele de training o intensa experienta de invatare cu aplicabilitate practica imediata.

Participantii vor avea prilejul sa invete direct de la specialisti cu educatie solida si cu experienta indelungata in afaceri si in domeniul financiar. Cazurile prezentate si discutate vor beneficia de comentariile celor direct implicati, iar inter-relationarea directa cu ceilalti participanti, care reprezinta industrii diverse, este un bonus care nu trebuie subestimat.

Din repertoriu:
– Intelegerea si analizarea principalelor situatii financiare;
– Contabilitate si raportare;
– Bilantul contabil;
– Contul de profit si pierdere;
– Situatia fluxului de numerar;
– Metode de control al costurilor si controlul capitalului circulant;
– Bugetare si previzionare.

Adagio:
Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate. Data fiind insa natura intensiva a trainingului, cei cu o expunere anterioara la problemele unei afaceri/organizatii in relatia cu piata vor asimila mai bine invatamintele acestui seminar.

Detalii si inscrieri:
http://www.qualians.ro/index.php/cursuri/tax/finance-for-non-finance

Informatii cost:

369 EURO + TVA

Informatii contact:

Qualians
Bd. Primaverii 51, ap. 5, sector 1, BucureÅŸti
Tel: +021 319 7711,
Fax: +021 319 7714,
Email: [email protected]
Web: http://www.qualians.com

Sursa: Formare.info

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.