Expert Achizitii Publice

0

achizitieDivizia educationala a Bursei Romane de Marfuri – BRM BUSINESS CONSULTING deschide sesiunea de training 2009 cu programul de perfectionare „Expert Achizitii Publice”, organizat in perioada 21-23 ianuarie 2009, la sediul central din Piata Presei Libere.

Cursul se adreseaza tuturor autoritatilor contractante si firmelor private care efectueaza achizitii publice, precum si firmelor private beneficiare de finantari europene, obligate sa-si efectueze achizitiile conform legislatiei in vigoare in domeniul achizitii publice.

Ocupatia „Expert achizitii publice” este astfel necesara pentru aplicarea corecta si consecventa a legislatiei la autoritatile contractante, in cadrul unui management performant.

Tematica abordata trateaza ansamblul de procese pe care le presupune o achizitie publica, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derularii contractelor de achizitie publica.

De asemenea, vor fi prezentate si dezbatute principiile si regulile achizitiilor publice, tipurile si etapele procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica, precum si ale consultantei in domeniu. Acest curs are un pronuntat caracter practic, beneficiind de experienta lectorilor care sunt specialisti in domeniul achizitiilor publice.

Absolvirea cursului de perfectionare „Expert Achizitii Publice” presupune sustinerea unui examen in urma caruia va fi eliberata o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Inscrierile se pot face pana marti, 20 ianuarie 2009.

In cursul anului 2008, BRM BUSINESS CONSULTING a organizat 10 sesiuni ale cursului de perfectionare „Expert Achizitii Publice”, la care au participat peste 250 de persoane.

Tel: 021.317.4516
0372.196.528
Fax: 021.317.4423
[email protected]
http://www.brmconsulting.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.