Doar 3 zile in care mai poti obtine excelenta in management prin Business NLP

0

Este deja traditie: in luna cadourilor incepe cursul de formare ca Business NLP Practitioner – cel mai eficient mijloc de dezvoltare a abilitatilor manageriale. Competent Consulting ofera celor cu adevarat constienti de dificultatile economice ale urmatorilor ani, sansa de a descoperi modul in care criza mondiala poate fi transformata intr-o oportunitate de dezvoltare personala si organizationala.

Participantii vor putea astfel sa-si transpuna in realitate viziunea despre afaceri, sa-si motiveze colaboratorii si sa-i determine sa actioneze coordonat si eficient. In cadrul a 9 seminarii de weekend, delegatii vor folosi tehnici experientiale si studii de caz pentru a se dezvolta ca lideri in conformitate cu nevoile proprii si cele ale organizatiei lor.

Vor explora concepte, puncte de vedere, viziuni, valori, cadre de referinta, tehnici de interventie si scenarii, pentru a genera solutii practice in mediul de afaceri extrem de volatil si greu predictibil al anilor urmatori.

Liderii actuali au tot mai mult nevoie de atitudini si aptitudini care sa le permita mentinerea afacerii sub control. Este esential sa-si poata controla starile interioare, sa gestioneze corect relatia cu colaboratorii, clientii si actionarii, iar in momente de criza sa aiba capacitatea de a controla mediul de afaceri.

Criza mondiala aduce cu ea provocari si oportunitati inca mai mari decat cele de pana acum. Multe dintre ideile si solutiile inca valabile in 2008 se vor dovedi total ineficiente incepand cu anul viitor. Mentinerea pozitiei de lider poate depinde in mod crucial de dezvoltarea de noi abilitati, asimilarea de noi puncte de vedere, utilizarea de noi abordari.

NLP are in comun cu programele MBA studiul excelentei, pentru a se decela strategiile si abordarile care fac diferenta dintre performeri si restul lumii. In cursul organizat de Competent Consulting se pune accentul pe „veriga lipsa” a unui MBA – mijloacele prin care strategiile identificate sunt cu adevarat puse in aplicare. Delegatii vor invata tehnicile de armonizare a viziunii liderului cu comportamentul subalternilor, de ajustare a atitudinilor, de optimizare a comunicarii.

Vor afla cum sa-si creeze si sustina cea mai potrivita atitudine pentru a se putea confrunta cu succes cu provocarile si a profita la maxim de oportunitati. Toate aceste elemente sunt extem de utile in cadrul organizatiilor care sunt sau urmeaza sa fie intr-un proces de transformare, ori al celor care se confrunta cu dificultati majore: concurenta excesiva sau neloiala, instabilitate a fortei de munca ori a mediului de afaceri, modificari bruste ale interesului consumatorilor etc.

Unic in Romania prin structura, prin modul de desfasurare, precum si prin certificarile internationale oferite, cursul de formare ca Business NLP Practitioner va incepe pentru a patra oara pe 12 decembrie 2009, la U Business Center Bucuresti.

Absolventii promotiilor anterioare au apreciat in mod deosebit:
– echilibrul dintre transferul de cunostinte si dezvoltarea de abilitati,
– simultaneitatea proceselor de dezvoltare personala si profesionala,
– calitatea deosebita si cantitatea impresionanta a materialelor puse la dispozitia cursantilor,
– nivelul extrem de ridicat de pregatire si atentia speciala acordata fiecarui participant de catre traineri,
– faptul ca obiectivele cu care au inceput cursul au fost nu doar realizate, ci si mult depasite, cel mai adesea inca inainte de terminarea ciclului de formare.

Concepute ca un complement al unui MBA – sau mini-Executive MBA pentru managerii din IMM-uri, ce nu sunt interesati de o cariera corporatista, ci de optimizarea rapida a functionarii companiei lor -, cele 9 module ale cursului permit obtinerea diplomelor de absolvire emise de Society of NLP (SUA), semnate de Richard Bandler, co-creatorul NLP, si de IANLP – Elvetia, forul care asigura calitatea optima a formarilor NLP.

Obiectivele principale ale cursului sunt:
– cresterea nivelului de autocunoastere si autocontrol al modului in care se evalueaza situatiile si se iau decizii,
– sporirea capacitatii de rezolvare inovatoare a problemelor si de implementare a solutiilor gasite,
– imbunatatirea semnificativa a comunicarii si a capacitatii de influentare a gandiri si actiunilor altora,
– eliminarea barierelor din calea exprimarii potentialului propriu si al echipei conduse,
– utilizarea eficienta a fiecarei ocazii in vederea obtinerii de rezultate optime, in plan personal si profesional.

Cursul este sustinut de Daniel Bichis, trainerul NLP roman cu cele mai vechi state de serviciu (fiind certificat de catre Society of NLP in 2000), cele mai multe recunoasteri internationale (IANLP, IN, ICI, IAC) si singurul care s-a dedicat domeniului aplicatiilor business ale NLP.

Este singurul trainer roman ce activeaza ca asistent al lui Richard Bandler, co-creatorul NLP. Recent, a devenit membru al NeuroLeadership Institute, asociatia internationala ce promoveaza aplicarea noilor descoperiri din domeniul functionarii creierului uman in vederea optimizarii performantelor organizationale.

El utilizeaza metoda Dynamic Learning, pentru a asigura maximizarea transferului de cunostinte, precum si accelerarea instalarii si dezvoltarii de abilitati, printr-o combinatie de:
– mini-prezentari de modele si concepte teoretice,
– studii de caz discutate de intregul grup,
– jocuri de rol si exercitii de grup, partial filmate pe video si apoi comentate,
– exercitii experientiale vizand constientizarea unor elemente profunde,
– aplicatii practice la locul de munca, in intervalul dintre doua module.

Intrebat cum poate sti cineva daca acest curs i se adreseaza, Daniel propune: „Puneti-va mai intai intrebarea daca va aflati intr-o pozitie care va cere sa ii influentati si dirijati pe ceilalti. Vreti sa facilitati adaptarea rapida a organizatiei la conditiile de criza si sa-i asigurati dezvoltarea durabila? Sunteti un facilitator al schimbarii, ori doar o impuneti? Doriti ca cei din jur sa va urmeze, sau preferati sa-i retineti cu forta? Sunteti dispus/a sa va explorati propriile valori si convingeri, pentru a descoperi cum va influenteaza performanta? Daca ati ales mereu prima varianta, atunci cursul pe care il oferim poate avea un impact puternic asupra pozitiei actuale si carierei viitoare, fiind o excelenta investitie a timpului si banilor dvs.”

In vremuri de criza, oamenii se raporteaza la lideri. Pentru acestia, criza este oportunitatea pentru a-si manifesta capacitatile si valorifica potentialul. Cursul de Business NLP Practitioner este oferit de liderul formarilor NLP de clasa business celor care vor cu adevarat sa fie lideri.

Celor care sunt pregatiti sa se confrunte cu provocarile, sa le transforme in oportunitati si resurse de crestere, atat la nivel personal, cat si organizational. Celor interesati de maximizarea sanselor de reusita, pentru care angajamentul „succesul dumneavoastra este profesia noastra” reprezinta o garantie a calitatii si performantei exceptionale.

Competent Consulting ofera consultanta si training in domeniul dezvoltarii personale si organizationale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP si inteligenta emotionala pentru a asigura clientilor sai avantaje asupra competitorilor si obtinerea de efecte economice notabile prin investitii minime. Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastra este profesia noastra”.

Mariana Bichis
manager
tel. 0788294801, 0726801881
www.competent.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.