Divizia educationala a BRM organizeaza cursul de perfectionare – Expert Achizitii Publice

0

11 iunie 2008

Divizia educationala a Bursei Romane de Marfuri – BRM BUSINESS CONSULTING organizeaza in perioada 12- 14 iunie 2008 cursul de perfectionare "Expert Achizitii Publice". La curs s-au inscris atat angajati ai firmelor private, cat si reprezentanti ai unor institutii de stat.

In cadrul cursului de perfectionare "Expert Achizitii Publice" vor fi prezentate si dezbatute principiile si regulile achizitiilor publice, tipurile si etapele procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica, precum si ale consultantei in domeniu.
Absolvirea cursului de perfectionare "Expert Achizitii Publice" presupune sustinerea, la o data ulterioara, a unui examen in urma caruia va fi eliberat un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Despre BRM BUSINESS CONSULTING:
BRM Business Consulting a fost infiintata in anul 2001 ca divizie educationala a Bursei Romane de Marfuri. In anul 2003 a organizat prima editie a celui mai important eveniment despre risc din Romania, Risk Management Forum, la care au participat peste 250 de invitati de marca din lumea afacerilor si din mediul financiar-bancar romanesc. Cursul de specializare "Expert Achizitii Publice" a fost introdus in programul educational in anul 2007 si este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Contact:
Biroul de Presa,
Bursa Romana de Marfuri
Telefon: 021/317.16.45
E-mail: [email protected]
Web-site: www.brm.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 11 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.