Din iulie incepe cursul online: 5S – Managementul performant la locul de munca

0
onlineschoolroIncepand cu 01 iulie 2009, 5S – una dintre cele mai cunoscute metode de imbunatatire a performantei la locul de munca – poate fi insusita de catre angajatii din Romania prin partciparea la cursul online: 5S – Managementul performant la locul de munca.

Programul va fi organizat de Kaizen Company – societate specializata in furnizarea educatiei pentru mediul de afaceri – in parteneriat cu Philean Consult si se va derula prin intermediul proiectului educational Online-School.ro.

Cursul va fi sustinut de Cristina Musat, expert Lean si va  prezenta participantilor principiile, avantajele si modalitatile de aplicare ale metodei 5S.

Temele abordate in cadrul programului sunt:
Tema 1: Introducere
Tema 2: Cei 5S – 1S Seiri (Sortare)
Tema 3: Cei 5S – 2S Seiton (Stabilizare, ordine)
Tema 4: Cei 5S – 3S Seiso (Stralucire)
Tema 5:  Cei 5S – 4S Seiketsu (Standardizarea)
Tema 6: Cei 5S – 5S Shitsuke (Sustinerea schimbarii)
Tema 7: Cei 5S in servicii
Tema 8: Beneficiile 5S
Tema 9: Etape de implementare
Tema 10: Concluzii

Scopul cursului

Scopul cursului este cunoasterea metodei 5S si intelegerea modalitatilor de aplicare a acesteia in mediul de lucru specific fiecarui participant la curs.

Cui se adreseaza?
Cursul se adreseaza tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca performantele la locul de munca, cu precadere managerilor si celorlalti angajati cu responsabilitati specifice pentru controlul si managementul unor locuri de munca.

Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule din cadrul intalnirilor virtuale au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt.

Viitorii participanti la cursul online 5S – Managementul performant la locul de munca trebuie sa stie ca printre beneficiile oferite de inscrierea in program regasesc in primul rand accesul la toate resursele unui curs traditional. in plus, costurile se reduc semnificativ, sunt eliminate barierele de spatiu si de timp de la un curs clasic, iar fiecare studiaza in ritm propriu, cand are timp, fara a depinde de evolutia celorlalti cursanti.

Cursul online 5S – Managementul performant la locul de munca va fi organizat lunar si va avea o durata de 30 de zile. Taxa de participare este 180 lei, iar la final absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire.

Pentru mai multe informatii:
Madalina Angiu,
Manager General,
Kaizen Company 
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
E-mail: [email protected]
Web-site: www.online-school.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.