Dezvoltarea aptitudinilor esentiale de negociere si influentare

0

Acest curs face parte din Diploma Profesionala in Vanzari, etapa initiala din cadrul Programului de formare in vanzari adaptata pe baza unei licente din Marea Britanie elaborate de Frank Atkinson, oferit in Romania sub brandul 1st Sales Coach.

Acesta este al treilea curs  din cadrul programului de Diploma Profesionala in Vanzari, si urmareste sa va ajute sa va dezvoltati competenta in vanzari, invatand cum sa faceti uz de instrumente si tehnici specifice de influentaree si negociere.­

Cursul va ajuta sa intelegeti mai bine natura proceselor de negociere in relatiile cu clientii, partenerii de afaceri si ofera idei chiar si pentru negocierei intraorganizationale.

Cursul este focalizat catre intelegerea faptului ca procesule de negociere sunt de mai multe feluri. Filosofia cursului pleaca de la idea ca exista stiluri diferite de negociere, stiluri care influenteaza modul de abordare al negocierii si in mod evident si rezultatele procesului in sine.

Scopuri si obiective
in cadrul acestui curs veti afla in ce consta rolul dumneavoastra de om de vanzari, cum va puteti creste eficacitatea in activitate prin negocierea optima a unor conditii contractuale reciproc avantajoase. Veti castiga competenta, cunostinte si incredere prin:

– Dobandirea unor cunostinte si aptitudini fundamentale in domeniul relatiilor interumane aplicate in negociere.
– Familiarizarea cu o serie de modele, concepte si tehnici  pe care le puteti aplica in diferite contexte de negociere.
– intelegerea propriului stil, a contextului in care vi-l indepliniti si a naturii interventiilor dumneavoastra in procesele de negociere in care sunteti implicati.
– Adoptarea unei atitudini de practician reflexiv, capabil sa invete si sa se dezvolte in mod independent in cursul activitatii de la locul de munca.
– intelegerea procesului de negociere prin intermediul unui proces structurat in 3 etape.

Cui se adreseaza cursul?
Cursul se adreseaza unui spectru larg de persoane, dar este indeosebi util celor care au fost numite de curand in posturi ce presupun munca de vanzare. Este deopotriva util si managerilor aflati la orice nivel ierarhic, dar care nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniu si doresc sa-si formeze competente de vanzare.

Cursul este accesibil tuturor persoanelor cu diferite niveluri de pregatire. Ne asteptam sa aveti un anumit nivel de cunostinte practice dobandite in activitatea dumneavoastra curenta, si ar fi de dorit ca sa aveti in prezent un loc de munca intr-o activitate de vanzari.

Este un curs de baza de vanzari oferit in sistem Open si nu poate intra in detalii specifice unui proces de negociere sau altul decat in limite absolut rezonabile. In sala este foarte posibil sa se afle persoane din organizatii diferite, industrii diferite care negocieaza cu clienti cu particularitati diferite. In consecinta discutiile specifice se vor realiza intr-un cadru clar delimitat de timp.

Prezentare generala
Acesta este al treilea dintre cursurile propuse prin licenta 1st Sales Coach. Rand pe rand vor fi lansate si restul componentelor din cadrul Diplomei Profesionale in Vanzari.

Mai multe detalii cu privire la agenda cursului.

Date organizatorice
Data trainingului: 02-04 decembrie 2008
Locatia: Hotel RowaDany, Sinaia

Costuri: 1.580 RON + TVA / participant si include:

– cazare (3 zile)
– mesele  / coffe break-urile
– suportul de curs / diplomele de participare;

Termen de inscriere: 27 noiembrie 2008

Discounturi   

– 3% – pentru inscrierea a 2 participanti
– 3% – pentru companiile care au avut participanti la modulul FST 1 „aptitudini esentiale de vanzari” si FST 2 Managementul Timpului
– 5% – pentru inscrierea a mai mult de 3 participanti

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de participare care se gaseste pe pagina de oferta la adresa http://www.tradeconsult.ro si sa-l trimiteti la fax 0368456499 sau email [email protected]

Mai multe informatii se pot obtine si la numerul de telefon:
0730610660 – Catalin Lazar

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.