Depaseste criza prin Business Networking!

0
felipeVino la primul eveniment de training in Business Networking cu un expert de calibru international!

Te-ai gandit la solutii de a iesi sau de a preintampina situatiile dificile cu care te confrunti zi de zi? Ti-ai dori noi parteneri de afaceri, mai multi clienti, mai multi oameni care sa te sprijine? ProActive Solutions in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, organizeaza in data de 26 octombrie 2009 incepand cu ora 17.00, un workshop despre business networking cu un expert de calibru international, Filipe Carrera.

Business Networking-ul este un instrument indispensabil intr-o economie turbulenta. Prin networking poti sa iti sporesti vanzarile cu noi clienti, poti sa te faci cunoscut mai usor, poti sa castigi noi parteneri de afaceri sau investitori pentru afacerea ta.

Cu ocazia primului eveniment de training in business networking cu un expert de calibru international vei afla ce inseamna sa beneficiezi la maxim de acest instrument, care sunt beneficiile folosirii noilor tehnologii pentru a-ti spori contacte de calitate si  cele ale extinderii afacerii tale dincolo de granite.

Iata doar cateva dintre avantajele pe care le vei avea prin participarea la acest eveniment inedit:
– Vei beneficia de informaÅ£ii preÅ£ioase despre stabilirea de relatii trainice si profitabile prin business networking;
– Vei participa la o prezentare interactiva si dinamica desfasurata in limba engleza, ce este urmata de o sesiune practica de business networking in limba romana;
-Vei intalni persoane din domeniul tau de interes ce pot deveni parteneri de afaceri, clienti, investitori, furnizori, etc.

Filipe Carrera
este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde el este responsabil dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

In plus este autorul cartii intitulata Marketingul Digital in era web 2.0, care se situeaza in topul 10 al celor mai bine vandute carti de management in Portugalia si are in pregatire inca o carte dedicata networkingului. El afirma urmatoarele „perioada actuala prin care trecem este dura, dar nu avem timp de retragere: este momentul sa iesiti la lumina atat in mediul offline cat si online, sa prezinti clientilor compania si produsele tale, pentru ca sunt multe oportunitati de prins. Trebuie doar sa le cauti.”

Vizitati site-ul www.proactivesolutions.ro pentru a afla mai multe informatii despre acest eveniment. Pentru inscrieri ne puteti scrie la [email protected] sau sunati la numerele de telefon 0720 44 34 00 si 0723 505 110.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.