Cursuri la preturi promotionale – Elaborarea proiectelor / Managementul proiectelor / Formator

0
fundatia_matca2000Fundatia MATCA-2000 si Asociatia pentru Formarea Profesionala a Adultilot va ofera Cursuri la preturi promotionale – Elaborarea proiectelor / Managementul proiectelor / Formator.

Urmatoarele sesiuni de cursuri:

– Conceperea si elaborarea proiectelor cu finantare europeana – 26 – 28 Noiembrie
– Managementul proiectelor – in perioada 27 Nov. – 6 Dec., in week-end

Indiferent de situatia in care va aflati in acest moment – poate ca vreti sa va cresteti sansele de a fi angajat… vreti sa promovati in cariera… vreti sa castigati mai mult dintr-o activitate independenta… doriti sa va dezvoltati afacerea sau aveti un vis, o idee pentru care aveti nevoie de finantare… noi va putem oferi acum solutiile.

Desi suntem inca in plina criza, perioada care urmeaza deschide posibilitati atragatoare celor dispusi sa investeasca in pregatirea lor pentru domenii relativ noi, cum sunt stiinta elaborarii proiectelor de succes, managementul proictelor sau formarea continua a adultilor.

Noi va oferim oportunitatea de a va pregati in aceaste domenii in cadrul unor cursuri interactive si practice. Veti avea ocazia de a va largi cunostintele, de a va antrena alaturi de oameni din domenii diverse si chiar oportunitatea de a intra intr-o comunitate de buna practica – un grup de oameni preocupati de probleme similare, dispusi sa impartaseasca din experienta proprie.

Pentru Manager de proiect si Formator, oferim diplome acreditate de CNFPA si recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Profitati acum si de pachetele promotionale de cursuri oferite de Fundatia MATCA-2000, in parteneriat cu AFPA – Asociatia de Formare Profesionala a Adultilor.

Cursul – Conceperea si elaborarea proiectelor cu finantare europeana – cost 300 lei
Reduceri promotionale – 10% pentru 2 sau mai multe persoane inscrise de la acceasi organizatie
– 50% reducere pentru studenti si masteranzi
– recomandarea cursului – 10% reducere pentru fiecare persoana adusa

Pachet 1 – 2 cursuri – Conceperea si elaborarea proiectelor + Manager de proiect – cost 1100 lei
Reduceri promotionale – 10% pentru 2 sau mai multe persoane inscrise de la acceasi organizatie
– 50 lei pentru plata partiala in avans (100 lei pentru plata integrala)
– 300 lei reducere pentru studenti si masteranzi
– recomandarea cursului – 10% reducere pentru fiecare persoana adusa

Pachet 2 – 2 cursuri – Conceperea si elaborarea proiectelor + Formator – cost 1100 lei
Reduceri promotionale – 10% pentru 2 sau mai multe persoane inscrise de la acceasi organizatie
– 50 lei pentru plata partiala in avans (100 lei pentru plata integrala)
– 300 lei reducere pentru studenti si masteranzi
– recomandarea cursului – 10% reducere pentru fiecare persoana adusa

Nu pierdeti aceasta ocazie. Va puteti inscrie imediat, completand formularul anexat.

Cursul – Conceperea si elaborarea proiectelor cu finantare europeana si Managementul proiectelor!

Sesiunea se va desfasura in zilele de 26 – 28 nov., la Sala Palatului, astfel:

Joi, 27 nov., orele 16 – 20 / Vineri, 28 nov., orele 15 – 19 / Sambata 28 nov., orele 10 – 16
Cursantii beneficiaza si de consultanta online pentru finalizarea proiectelor propuse de ei.

Conceperea si elaborarea proiectelor cu finantare europeana

Acest curs se adreseaza atat persoanelor din mediul antreprenorial, institutii si ONGuri cat si studentilor/ masteranzilor care se pregatesc pentru o cariera de success sau celor care doresc sa dezvolte o afacere proprie. Cursul este deosebit de util atat persoanelor care nu au mai parcurs astfel de cursuri cat si celor care vor sa-si sistematizeze cunostintele acumulate din practica.
Cursantii vor beneficia si de consultanta pentru conceperea unui proiect de finantare.

PROGRAMUL CURSULUI CONCEPEREA SI ELABORAREA PROIECTELOR
ZIUA I – 26 nov., orele 16 – 20

– Prezentari – cunoasterea participantilor la curs
– Definirea proiectului
– Principii fundamentale
– Conceperea ideii de proiect – analiza nevoilor, problemelor, selectarea unor idei concrete de proiect, impartirea pe echipe
– Lucru in echipele de proiect:
– Analiza actorilor implicati
– Stabilirea scopului si obiectivelor

ZIUA II – 27 nov., orele 15 – 19
– Comentarii asupra temelor
– Lucru in echipele de proiect:
– beneficiarii proiectului (directi si indirecti) grupul tinta
– stabilirea activitatilor si subactivitatilor la fiecare proiect, graficul GANT
– stabilirea rezultatelor asteptate
– Bugetul proiectului

ZIUA III – 28 nov., orele 10 – 16
– Analiza oportunitatlor/ surselor de finantare
– Analiza ideii de proiect in functie de sursele de finantare accesibile – eligibilitate
– Justificarea proiectului, relevanta proiectului pentru actorii implicati si comunitate
– Sustenabilitate
– Lucru in echipele de proiect – dezvoltarea ideilor de proiecte
Consiliere online (1h) pentru finalizarea propunerilor de proiecte – termen maxim 2 saptamani; Evaluarea finala a proiectelor realizate, eliberarea diplomelor.

Unde se desfasoara?
Complexul Cultural Sala Palatului

Cine sunt trainerii?
Rodica Barbuta
Doina Mesteru

Cat costa?
Costul cursului pentru scrierea de proiecte este de 300 lei/cursant (pentru reduceri, vezi oferta).
Plata se face in prima zi a cursului.

In aceste costuri sunt incluse 2 suporturi de curs (multiplicate) si alte materialele informative oferite cursantilor – ghiduri si formulare de finantare, modele de proiecte, glosar de termeni, bibliografie – pe suport digital (CD).

Voluntarii organizatiilor neguvernamentale pot beneficia si ei de reduceri (30-50%), pe baza unei cereri, sustinuta de recomandarea organizatiei din care fac parte.
Studentii si masteranzii beneficiaza de 50% reducere.

Primesc suport de curs?
Da. Fiecare cursant va primi suport de curs (~30 pagini) si materiale suplimentare (format digital). Cursul este interactiv (tip training), cunostintele comunicate de traineri fiind adaptate nivelului de cunostinte si experienta al cursantilor (extrase din formularele de inscriere si din dialogul cu cursantii). De asemenea, cursul va avea si module practice – se va lucra pe echipe, la proiectele concrete propuse de cursanti. Dupa curs, echipele formate vor beneficia din partea trainerilor, la cerere, de o ora de consultanta gratuita, ca suport pentru scrierea proiectului inceput la curs.

Primesc o diploma?
Da, absolventii cursului primesc diploma din partea Fundatiei MATCA-2000.
Cei are doresc sa devina si manageri de proiect sau formator, se pot inscrie pentru Pachetul 2 sau 3 si pot urma in continuare cursurile de formare acreditate.

Cursul Manager de proiect va fi organizat in perioada 27 Nov. – 6 Dec., in week-end
Pentru cursul de Formator, vom anunta datele de organizare ulterior.

Care este experienta trainerilor?
Trainerii Fundatiei MATCA-2000 au beneficiat de cursurile de formare de formatori organizate de WorlLearning (USAID), C.I.P.E., PHARE, Institutul National de Administratie si de alte sesiuni de formare si perfectionare organizate de asociatii profesionale din Romania. Incepand cu anul 2004, trainerii fundatiei au fost solicitati de Centrul de Formare Continua pentru Administratia Locala Bucuresti sa sustina sesiuni de formare, inclusiv T.O.T. (formare de formatori) pentru cadre din administratia locala si echipe de proiect din tara. Fundatia MATCA-2000 colaboreaza si cu alti formatori, cu o certificata experienta in crearea si sutinerea de cursuri din diverse domenii: administratie publica, societate civila, business.

Rodica Barbuta, manager, expert formator pentru programe europene, regizor muzical de film si televiziune, specialist in productia de publicitate, consultant pentru proiecte de business si promovare, membra in Reteaua multiplicatorilor de informatie europeana. In cadrul programelor de formare mentionate mai sus a beneficiat de multiple sesiuni de formare formatori in: managementul organizatiei, scrierea proiectelor de finantare, managementul proiectelor, comunicare si lucru in echipa, leadership, tehnici de advocacy si lobby, fundraising, facilitare comunitara, parteneriate public-private, management strategic, management editorial, business plan, WINNER (IT, eCommerce, Networking, Gender), eMarketing si eCommerce, dezvoltare durabila (BioEnvironment in New Millenium).

Doina Mesteru, expert formator pentru programe europene, profesor, dirijor de cor si orchestra, specialist in organizare de evenimente, consultant pentru programe de dezvoltare personala, formare si cariera, membra in Reteaua multiplicatorilor de informatie europeana. In cadrul programelor de formare internationala a beneficiat de multiple sesiuni de formare formatori in: managementul organizatiei, scrierea proiectelor de finantare, managementul proiectelor, comunicare si lucru in echipa, tehnici de imbunatatire a comunicarii – eficienta in comunicare, tehnici de lucru in echipe multidisciplinare, leadership, facilitare comunitara, parteneriate public-private, management strategic, management editorial, marketing in retea (network), tehnici de arterapie, tehnici de lucru cu persoane dependente.

Cum ma inscriu?
Va rugam sa va adresati pentru detalii la:
410.87.65 sau 0751386745. Pentru inscriere la cursul de scriere de proiecte si/sau la celelalte pachete de cursuri, completati formularul si trimiteti-l la adresa [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.