Cursuri in sistem la distanta – oferta speciala de vara

0
top_quality_mngTOP QUALITY MANAGEMENT, unul din liderii in domeniul furnizarii de cursuri autorizate de formare profesionala, va invita sa beneficiati de oferta promotionala pentru cursurile organizate in sistem „prin corespondenta” (www.cursuriautorizate.ro) sau „e-learning” (www.topquality.ro).

Rezultat al experientei noastre in pregatirea de-a lungul anilor a mii de cursanti, platforma de E-Learning – http://www.topquality.ro a fost conceputa pentru a permite:
– Prezentarea informatiilor despre cursurile disponibile;
– Inscrierea cursantului;
– Obtinerea (downloadarea) materialelor de studiu;
– Consultatii on-line (prin mesagerie instant) acordate de lectorii de specialitate alocati fiecarui curs;
– Testare on-line.

Invitandu-va sa accesati informatiile privitoare la cursurile noastre, am pregatit pentru perioada de vacanta (15 iulie – 15 septembrie) pachete de studiu variate, dupa cum urmeaza: 

Comandand cursul FORMATOR – 1 MODUL puteti studia gratuit si modulul METODE SI TEHNICI DE FORMARE A PERSONALULUI DIN ORGANIZATIE la pretul de numai 150 RON.

Comandand cursul WEB DESIGN – PROIECTAREA PAGINILOR WEB puteti studia gratuit MANAGEMENTUL PROIECTELOR NOTIUNI FUNDAMENTALE.

Comandand toate cele 3 module ale cursurilor AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII sau AUDITOR DE MEDIU veti primi gratuit cursul MANAGEMENTUL SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA – OHSAS 18001.

Comandand cele 2 module ale cursului ABILITATI MANAGERIALE – MANAGER PROIECT veti primi gratuit cursul MANAGEMENTUL PROIECTELOR – NOTIUNI FUNDAMENTALE la pretul de numai 200 RON.

Comandand toate cele 3 module ale cursului MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE veti primi gratuit cursul COMUNICAREA EFICIENTA – PRIMUL PAS SPRE EXCELENTA ORGANIZATIONALA la pretul de numai 300 RON + TVA.

Cursurile organizate de Top Quality Management in sistem OPEN sunt autorizate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in concordanta cu Standardele Ocupationale aferente. Pentru cursurile în sistem E-Learning sau prin corespondenta, obtinerea certificatului CNFPA se realizeaza prin participarea la cursurile Open de scurta durata.

Pentru inscrieri la cursuri, va rugam accesati site-urile: www.cursuriautorizate.ro si http://www.topquality.ro, sau sa ne contactati direct la adresa de e-mail: [email protected] sau telefonic: 021-340.04.30.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.