Cursuri gratuite – perioada de inscriere extinsa!!!

0
extreme_training– Managementul proiectelor
– Dezvoltarea antreprenoriala.
– Dezvoltarea manageriala.
– Comunicarea in mediul business

Pentru participarea la aceste cursuri gratuite trimiteti aplicatiile pana in februarie 2010. Detalii complete si inscrieri pe siteul  www.e-antreprenor.ro.

La inscriere fiecare aplicant primeste pe adresa de e-mail doua ghiduri concepute de domnul Marian Rujoiu, trainer manager in cadrul companiei Extreme Training: Ghidul Sccesului si Lectii de Negociere

Extreme Training in colaborare cu All News desfasoara in perioada mai 2009 – august 2010 proiectul Business Startup, cofinantat din Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si de Uniunea Europeana prin Fondul Social European.

Business Startup isi propune cresterea potentialului antreprenorial la nivelul regiunii Bucuresti – Ilfov prin dezvoltarea culturii antreprenoriale si prin imbunatatirea competitivitatii si adaptabilitatii potentialilor antreprenori.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Imbunatatirea culturii antreprenoriale la nivelul regiunii;
2. Prezentarea si constientizarea oportunitatilor existente la nivelul regiunii;
3. Dezvoltarea de abilitati practice si cunostinte teoretice necesare pentru antreprenoriat;
4. Acordarea de consultanta pentru initierea afacerilor;
5. Stimularea conceperii unor planuri de afaceri.

Obiectivele de mai sus vin in intampinarea obiectivelor Axei Prioritare 3, „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, din cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Imbunatatirea competitivitatii pe o piata europeana deschisa satisface nevoia de forta de munca mai bine calificata. Cresterea adaptabilitatii satisface, la randul ei, nevoia de implementare a unei noi forme de organizare a muncii mai flexibila si, deci, mai performanta pe o piata europeana in plina ascensiune.

Scopul proiectului se muleaza pe obiectivele domeniului major de interventie 3.1., „Promovarea culturii antreprenoriale”. Cresterea competitivitatii si adaptabilitatii va duce la dezvoltarea abilitatilor persoanelor interesate de a materializa idei de afaceri. Ne propunem de asemenea sa furnizam programe de formare profesionala care sa dezvolte competente manageriale si antreprenoriale pentru indeplinirea obiectivului proiectului. In ansamblu, acest proiect va dezvolta spiritul antreprenorial si va genera un numar crescut de afaceri la nivel regiunii Bucuresti – Ilfov.

Activitatile propuse in cadrul proiectului contribuie la realizarea a trei operatiuni orientative specifice domeniului major de interventie, si anume:
– Cresterea constientizarii si promovarea atitudinii pozitive fata de cultura antreprenoriala;
– Implementarea de programe si servicii inovatoare pentru incurajarea antreprenoriatului si dezvoltarea culturii antreprenoriale;
– Incurajarea antreprenoriatului prin servicii de sprijin pentru initierea unei afaceri.
– Totodata, scopul proiectului se inscrie in obiectivul general al Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, deoarece prin competitivitate si adaptabilitate urmarim dezvoltarea capitalului uman pentru a fi capabil sa faca fata cerintelor unei piet a muncii moderna si flexibila.

CUM SE DERULEAZA ACEST PROIECT?

Grupul tinta al proiectului este format din persoane care doresc sa initieze o activitate independenta in domeniul antreprenoriatului(indiferent de varsta, sex, minoritate, categorie sociala) apartinand zonei Bucuresti – Ilfov. Din grupul tinta pot face parte, cu valoare de exemplu, urmatoarele categorii:
– studenti
– doctoranzi
– persoane ocupate (angajati)
– persoane fizice autorizate
– persoane inactive
– someri inregistrati
– someri neinregistrati
– persoane aflate in cautare unui loc de munca
– persoane de etnie rom.
– persoane cu dizabilitati

Calendarul proiectului: (* Campania, prezentarile si sesiunile de instruire vor fi GRATUITE. Pentru a te inscrie si a afla detalii referitoare la modalitatea de inscriere apasati aici.)

– 1 Iunie -30 iulie – Derularea perioadei de inscriere
– 1 Iunie – 30 Septembrie 2009: Derularea campaniei de promovare a culturii antrepreonoriale
– 1 – 31 Octombrie 2009: Prezentarea de oportunitati antreprenoriale specifice zonei Bucuresti – Ilfov.

In aceasta perioada vor avea loc cate doua astfel de prezentari saptamanal in Calea Plevnei, numarul 61, Etaj 1, Sala de Conferinte, nr 11. Cladirea este situata in spatele Operei Romane, aproape de statia de metrou Eroilor si de Facultatea de Drept (Bulevardul M. Kogalniceanu).

– 1 Noiembrie 2009 – 30 Aprilie 2010: Seminarii gratuite pentru dezvoltarea cunostintelor teoretice si a abilitatilor practice necesare in antreprenoriat

Extreme Training va organiza seminarii constand in 4 (patru) module de training pentru sprijinul celor interesati sa initieze o afacere, care nu au insa cunostintele, abilitatile si, mai ales, increderea in propriile forte necesare pentru acest lucru.

Un astfel de seminar consta in urmatoarele traininguri:
– Managementul proiectelor
– Dezvoltarea antreprenoriala.
– Dezvoltarea manageriala.
– Comunicarea in mediul business

Inscrieri acum prin click aici!

Detalii complete: www.e-antreprenor.ro, www.traininguri.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.