Cursuri gratuite pentru functionarii publici

0

14 aprilie 2008

Institutul European din Romania anunta celor interesati ca au inceput inscrierile pentru participarea la cursurile de formare din cadrul Programului de formare generala in afaceri europene la primele doua sesiuni organizate in perioada 5-8 mai si 19-22 mai 2008. Programul se adreseaza functionarilor publici (si celor asimilati) debutanti, din administratia publica centrala si locala. Cursurile sunt gratuite.

Formularul de inregistrare, locul de desfasurare si detalii privind tematica programului se gasesc pe site-ul www.ier.ro, la sectiunea Activitati de formare / Proiecte in curs.

Confirmarea participantilor se face in ordinea primirii cererilor, pana la completarea locurilor disponibile.

In trimestrul II si III a.c., IER organizeaza si cursurile specializate "Sistemul normativ al UE" (9-10 iunie), "Politica europeana de mediu" (2-3 iulie), "Pregatire pentru concursul la institutiile europene" (17-19 iunie).

Detalii se gasesc pe site-ul www.ier.ro, la sectiunea Activitati de formare/ Proiecte in curs. Detalii despre cursuri se pot obtine de la responsabilii de curs.

Institutul European din Romania este o institutie publica aflata sub autoritatea Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul Guvernului Romaniei, avand misiunea de a sprijini administratia publica astfel incat sa poata realiza cu succes sarcinile specifice care ii revin in procesul de integrare europeana.

Sursa: Formare.info, 10 aprilie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.