Cursuri: Formator si Public Speaking – Promotie

0
top_quality_mngTOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat CNFPA pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., va ofera oportunitatea sa beneficiati de oferta lunii DECEMBRIE pentru cursul de specializare pentru ocupatia FORMATOR si programul de dezvoltare a abilitatilor de sustinere a sesiunilor de prezentare DICTIE SI PUBLIC SPEAKING.

1. FORMATOR  -  14 DECEMBRIE – 18 DECEMBRIE – OFERTA PROMOTIONALA: 800 RON (TVA inclus)

Durata: 40 ore

Autorizare
Cursurile sunt autorizate CNFPA si se vor finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite. La cerere si contra cost, absolventii pot obtine si certificate de competenta cu recunoastere internationala emise de catre TUV THURINGEN e.V., organism german de certiicare sisteme management si personal.

Descriere: Programul isi propune imbunatatirea nivelului de intelegere a participantilor in insusirea metodelor de lucru cu adultii, a instrumentelor si tehnicilor de evaluare a participantilor la programul de formare, a tehnicilor de feedback si a modului de revizuire si promovare a programului.

Grup tinta: Cursul se adreseaza formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale, precum si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie.

Tematica: Stiluri de invatare – Comunicare – Metode si tehnici de invatare – Realizarea Planului de invatare -Evaluarea sesiunii de instruire – Organizarea si managementul sesiunii de instruire

Obiectivele programului:
– insusirea elementelor de baza ale procesului formarii profesionale a adultilor
– formarea competentelor specifice in vederea identificarii nevoilor de formare, pentru pregatirea si organizarea derularii programului de formare
– formarea competentelor specifice in domeniul organizarii, livrarii si monitorizarii programului de formare
– formarea competentelor specifice in domeniul evaluarii cursantilor si a programelor de formare

Competente dobandite de participanti:
– pregatirea formarii
– efectuarea formarii
– evaluarea cursantilor
– aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
– marketingul unui program de formare
– proiectarea programelor de formare
– organizarea programelor si stagiilor de formare
– evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor de formare

2. DICTIE SI PUBLIC SPEAKING – 07 DECEMBRIE – 08 DECEMBRIE SAU 16 DECEMBRIE – 17 DECEMBRIE – OFERTA PROMOTIONALA: 350 RON+TVA

Durata: 16 ore didactice

Descriere: Programul isi propune insusirea de catre cursanti a tehnicilor de antrenament ale actorilor pentru a putea deveni vorbitori elocventi, convingatori, calmi, stapani pe propriile obiective prin stabilirea de legaturi emotionale cu audienta, depasind barierele emotionale si eventualele deficiente vocale personale.

Grup tinta: Cursul se adreseaza atat formatorilor, managerilor, auditorilor cat si tuturor persoanelor care considera actul vorbirii ca pe o componenta fundamentala a profesiei.

Tematica:
– Exercitii si jocuri pregatitoare; improvizatie
– Lucru cu obiectul, cu spatiul, cu partenerul
– Abordarea unor texte specifice
– Educarea intelegerii textului, a afinitatii si empatiei cu acesta
– Identificarea si rezolvarea problemelor de expresivitate (vorbire,dictiune, mimica, limbaj corporal)
– Combinarea elementelor de fond (intelegere, afinitate, empatie) cu cele de forma (vorbire, mimica, miscare); cultivarea expresiei dramatice.
– Lucrari practice: minirecitaluri, monoloage, jocuri de rol.

Lector: Mihnea Columbeanu – regizor, scenarist, critic, traducator si scriitor, absolvent IATC – IL Caragiale. Este autorul mai multor scenarii SF: la TVR, casa de filme a lui Iulian Mihu etc. Este cel mai prolific traducator roman; a publicat peste 500 volume (din aproximativ 700 traduse), schite, povestiri si nuvele, si 2 scenarii cinematografice. A avut un rol insemnat in promovarea in Romania a lui Serge Brussolo, Stephen King si Michael Moorcock.

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maxim 15 participanti) prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul http://www.cursuriautorizate.ro sectiunea „Inscrie-te acum”, prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: [email protected] sau [email protected]

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati departamentul CURSURI: tel.: 021/3400430; 0316900990 sau 0724370347/0740055127; Email:[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.