Cursuri de formare continua cu dr. Andre Moreau, Satu-Mare, 31 Aug. – 2 Sept. 2008

0

11 august 2008

Societatea Profesională de Psihologie "Persa Alina & Secan Calin" in colaborare cu dr. Andre MOREAU organizeaza Cursuri de formare continua.

In perioada 31 august – 2 septembrie 2008, se organizeaza la Satu Mare, cursuri de formare continua sub indrumarea formatorului dr. Andre MOREAU din Belgia.

Tematica propusa:
– comunicare si terapie;
– inteligenta emotionala, conduita in viata si reusita;
– modaltati de mediere a conflictelor.

Formatorul:
Dr. Andre MOREAU este psihiatru, licentiat in psihologie, psihanalist, formator in psihoterapie integrativa. Este psihoterapeut certificat de Asociatia Europeana de Psihoterapie. A urmat formari in psihodrama, analiza tranzactionala si terapia Gestalt.

Este licentiat al Institutului de Gestalt din Cleveland ("Gestalt Institute of Cleveland"), master practician in Programare neurolingvistica (PNL) si hipnoza ericksoniana, membru al Societatii Franceze de Gestalt si al Asociatiei Internationale de Psiho si Somatoterapie de la Strasbourg (AIS), fondator si fost vicepresedinte al Societatii Balint din Belgia unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologica pentru medici.

Cui ne adresam?
La formare pot lua parte psihologi, psihoterapeuti, medici si alte cadre medicale, asistenti sociali, cadre didactice precum si orice alta persoana interesata de psihologie si autocunoastere.
Se pot inscrie si studenti!!!

Taxa de participare este de 3,5 euro/ ora, la care se adauga cheltuielile de cazare si transport pentru formator si translator.

Inscrierile se pot face pana la data de 20.08.2008.

Persoana de contact: Psih. Alina PERSA
– tel. 0729033588;
– e-mail: [email protected] ;
www.psihotestari.ro.

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info, 11 august

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.