Curs”Dezvoltare personala – Optimizare, Bucuresti 7-9 august 2009!

0
nlp_explorerVrei sa iti descoperi potentialul?
Vrei sa inveti sa depasesti dificultatile care iti invadeaza viata?
Vrei sa stii cum sa te sincronizezi cu tine insuti si cu mediul exterior (relatii, cariera, bani)?
Resimti criza?
Planurile tale au fost date peste cap?
Ai vrea ca lucrurile sa mearga mai simplu insa nu stii cum sa faci asta?
Vrei echilibru in viata ta?

In ultima perioada, din ce in ce mai multi oameni au parte de schimbari majore in viata. Poate fi vorba despre dificultatea de a te intelege pe tine si pe cei din jurul tau, destramarea relatiilor, sanatate, o noua cariera, pierderea locului de munca, sau chiar inrautatirea situatiei financiare. In contextul crizei e din ce in ce mai greu sa iti pastrezi echilibrul, e din ce in ce mai greu sa mergi constant pe un drum ales de tine.

E nevoie de adaptare, de flexibilitate. Si deseori ai nevoie de altceva – de un sprijin, de o idee, de o indrumare. Dezvoltarea personala prinde teren, tocmai pentru ca tot mai multi oameni isi doresc sa gaseasca acest echilibru, sa-si descopere toata puterea si resursele interioare pe care le detin pentru a avea eficienta si succes. Cand ajungem sa stim ce ne dorim cu adevarat, putem alege ce anume sa schimbam si ce putem sa lasam in urma fara prea mari regrete; stim CE sa dezvoltam si cum sa ne indeplinim visele. 

Atunci cand baza, datul nostru firesc, autoperceptia, valorile, telurile si comportamentele noastre se afla in armonie, starea de spirit se imbunatateste, ideile si energia curg in mod natural.

NLP Explorer vine in sprijinul celor care doresc aceste schimbari, prin cursul Dezvoltare personala – optimizare cu cele mai utile tehnici: rapide, eficiente si la indemana tuturor, tehnici specific Programarii neuro-lingvistice, sustinute. De ce? Pentru ca dorim sa ii sprijinim pe toti cei care cauta eficienta, echilibrul si succesul in viata lor.

Participand la un curs de Dezvoltare personala iti dezvolti noi abilitati, noi strategii pentru succes. Viata ta poate fi altfel, mai buna, mai promitatoare, imbogatita. Poti fi altceva, poti fi ceea ce esti cu adevarat: liber, optimist si plin de incredere in potentialul tau.

Click aici pentru mai multe detalii.

Informatii si inscrieri: [email protected], tel. 0745.388.046 (Lidia) sau 0744.551.315 (Mihaela)

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.