Curs scurt – „Managementul Achizitiilor si Stocurilor”

0

21 mai 2008

In perioada 13 – 14 iunie 2008, AFP MKT va organiza un curs scurt pe tema "Managementul Achizitiilor si Stocurilor", in incinta Hotelului Caro – Bucuresti.

Organizatia noastra vine in sprijinul clientilor cu produse si servicii care sa satisfaca nevoile extrem de diversificate ale acestora. Astfel, in urma cerintelor crescute din ultima perioada, a aparut ideea de a oferii cursuri scurte, special create pentru logisticienii din ziua de azi, ce au foarte putin timp la dispozitie, dar care sunt preocupati de dezvoltarea lor, atat la nivel profesional cat si la nivel personal.

Cursul trateaza subiecte de mare importanta in managementul organizatiei, achizitiile fiind prima veriga in lantul valorii. Veti descoperii ca este necesar sa se tina cont de eficacitatea operatiunilor, punandu-se accentul pe nivelul de serviciu pe care il oferiti clientilor.

Cursul de fata este un curs standard ce acopera intregul lant de aprovizionare, ce se va desfasura pe parcursul a 2 zile, reprezentand un prim contact cu notiunile, sistemele si metodele utilizate in domeniu pentru a va putea imbunatatii si dezvolta performantele activitatii organizatiei in care activati.

Pretul unui astfel de curs este de 300 Euro +TVA, platibil integral sau in 2 rate. Pentru detalii referitoare la modalitati de plata si discount-uri, va rugam sa ne contactati.

Inscrierile la acest curs se fac in urma solicitarilor dumneavoastra trimise la adresa de e-mail: [email protected]. Ultima zi de inscriere va fi 10 iunie 2008.

AFP MKT a dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte, pe baza carora se construieste materialul, adaptat la forma de sustinere a cursurilor.

Cursurile sunt interactive, se utilizeaza metode moderne de invatare si prezentare, cu un bun echilibru intre componenta teoretica si cea practica.

Informatii suplimentare:
Andreea Manolache
Departamentul de Marketing
Telefon: 021/410.60.61
Fax: 021/318.94.40
Mobil: 0745.522.216
Web-site: www.afpmkt.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 21 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.