Curs perfectionare – Expert accesare fonduri structurale

0

29 iulie 2008

Scoala de Studii Comerciale Bacau – fundatia Camerei de Comert si Industrie Bacau, va invita sa participati la CURSUL DE PERFECTIONARE in ocupatia EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE.

Cursul se desfasoara intre 19–22 august 2008, la Slanic Moldova.

Program certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

OBIECTIVE
Cursul isi propune sa pregateasca specialisti in domeniul fondurilor structurale care sa sprijine institutia / organizatia in accesarea finantarilor nerambursabile dar si in implementarea proiectelor.

GRUP TINTA
Personal din cadrul societatilor comerciale, fundatiilor, asociatiilor, autoritati si institutii publice, persoane fizice interesate.

DERULAREA CURSULUI:
Cursul este structurat pe doua componente:
– Pregatire teoretica: prezentarea documentelor cadru strategice, prezentarea cererii de finantare, prezentarea formularului de buget (ziua 1);
– Pregatire practica: completarea unei cereri de finantare, intocmirea bugetului, prezentarea proiectului in fata participantilor la curs, analiza cost – beneficiu, prezentarea de proiecte de succes (ziua 2 – 4).

La sfarsitul sesiunii de instruire, participantii care promoveaza examenul vor obtine CERTIFICAT DE ABSOLVIRE RECUNOSCUT LA NIVEL NATIONAL de catre MINISTERUL MUNCII FAMILIEI sI EGALITAtII DE sANSE si MINISTERUL EDUCAtIEI sI CERCETaRII, constituind un avantaj pentru viitoarele proiecte depuse.

Cursurile vor avea loc la hotel Flora, din statiunea Slanic Moldova, judetul Bacau, considerata Perla Moldovei si renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate si de ape minerale cu proprietati terapeutice, surse descoperite inca din anul 1801.

TAXA DE PARTICIPARE include: suport de curs, modele de formulare utilizate, CD cu documentele cadru strategice, modele de proiecte de succes.

Termenul limita de inscriere este 11 august a.c.

Pentru informatii si inscrieri:
Madalina Moise
Tel: 0234/570010
Int. 163, 0234/518536
Fax. 0234/571070
E-mail: [email protected]

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro .

Sursa: Plandeafacere.ro, 29 iulie

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.