Curs Manager de proiect la Constanta, 28-31 iulie 2009, examen 8 august

0
euro_best_teamEuro Best Team, furnizor de formare profesionala cu o bogata experienta in acest domeniu organizeaza, in perioada 28 – 31 iulie, la Constanta, cursul acreditat „Manager de proiect” . Examenul pentru certificare va avea loc in data de 8 august 2009.

Programul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

Cursul este bazat exclusiv pe aplicatii practice, trainerii sunt consultanti recunoscuti pe piata, iar participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului si elaboreaza impreuna proiecte care au aplicabilitate in plan real. in cadrul unei sesiunii de examinare finala participantii vor prezenta unei comisii formare din reprezentanti ai CNFPA, proiectele realizate pe parcursul cursului, in vederea certificarii.

Ce ofera cursul?
– Scrierea cererii de finantare;
– Domeniile de interventie pe care se pot depune proiecte;
– Cum si incadreaza proiectul intr-o axa prioritara si intr-un domeniu major de interventie
– Criteriilor de eligibilitate pentru proiect;
– intocmirea graficului de activitati si buget;
– Formarea echipei de lucru;
– Cunoasterea politici de achizitii publice necesare derularii proiectelor;
– Institutii responsabile si proceduri de monitorizare;

Din programa de curs:
– Abordari si concepte folosite in Managementul Proiectelor;
– Formularul cererii de finantare;
– Identificarea ideilor de proiect;
– Elaborarea Structurii de Descompunere a proiectului WBS;
– Analiza drumului critic si Graficul Gantt;
– Estimarea Resurselor si Costurilor Proiectului;
– Bugetarea costurilor in cadrul proiectelor;
– Cheltuieli si activitati eligibile in proiecte;
– Cadrul programatic si institutional al Fondurilor Structurale in Romania;
– Domenii de finantare obiective si prioritati;
– PO /DCI/ Ghidul Solicitantului;
– Reguli specifice si diferente fonduri de pre-aderare – fonduri structurale;
– Achizitiile in cadrul proiectelor;
– Analiza riscurilor;
– Evaluarea proiectelor;
– Prioritati orizontale in proiectele europene – Valoarea adaugata;
– Managementul comunicarii in proiecte;
– Managementul Echipei de Proiect;

Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Lectorul cursului este Ioana Derscanu – consultant, evaluator de proiecte.

Prezentare lector:

Ioana este consultant Fonduri Structurale, trainer si jurist. Licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, Ioana a devenit trainer in 1997 in urma unui curs de formare de formatori sustinut de Charity Evaluation Services (Marea Britanie) in parteneriat cu Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. incepand cu anul 1998, Ioana a lucrat in domeniul programelor europene de finantare ca si consultant (peste 60 de proiecte monitorizate), evaluator (peste 2.000 de cereri de finantare evaluate), coordonator de programe de finantare in cadrul Delegatiei Comisiei Europene (8 programe in cadrul carora s-a acordat finantare de cca 40 milioane de euro pentru peste 900 de proiecte) . in perioada 2005-2006, Ioana a absolvit cursul de Formare de Formatori organizat de InWent – Germania, devenind trainer certificat international in domeniul Instrumentelor Structurale. Ioana detine o experienta semnificativa in domeniul social, fiind implicata ca jurist consultant in proiectele internationale ale MMFES privind reforma sectorului social din Romania.

Locatie: Liceul Virgil Madgearu, Str. Melodiei, nr 3, municipiul Constanta.

Conditii de inscriere:

Taxa de participare la acest curs este de 1000 RON +TVA si include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen si certificare CNFPA. Pentru grupuri mai mari de 3 persoane se acorda un discount de 5% de persoana.

Nota: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei.

Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul www.eurobestteam.ro sau solicitat direct organizatorilor la adresa [email protected].

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii si formularul de inscriere completat, la adresa [email protected] precum si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare, in contul: RO95BTRL04101202E64311XX, Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti, SC Euro Best Team SRL, Cui 21030918.

Euro Best Team este o companie infiintata de consultanti recunoscuti in domeniul managementului de proiect, formare profesionala, comunicare si relatii publice, si furnizeza servicii de consultanta privind accesarea fondurilor structurale si training, organizand urmatoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achizitii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de munca, Relatii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clientii si partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital romanesc si strain precum si numeroase institutii de stat. Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Persoana de contact:
Elena Farcas
Mobil: 0722696843

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.