Curs: Management de proiect

0

6 mai 2008

Perioada: 19-21 mai (Modulul I) si 9-11 iunie (Modulul II) – ultima zi pentru inscrieri luni, 12 mai. Acest curs este un program de perfectionare pentru ocupatia de manager proiect (cod COR 241919) autorizat CNFPA si care se va finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Odata cu aderarea la Uniunea Europeana, organizatiile, firmele si institutiile romanesti au intrat intr-o reala competitie pe piata internationala, o piata unde succesul apartine celor mai buni, activi,  competitivi  si perseverenti. Fie ca activati intr-o organizatie neguvernamentala, companie, institutie publica, daca va pasa cum va faceti munca si daca doriti succesul in activitatea dvs, atunci trebuie sa luptati sa faceti parte dintre cei mai buni. Acest curs va invata cum sa porniti si sa urcati pe scara celor mai buni manageri de proiect. Sa puteti sa va atingeti tintele propuse, cu cel mai bun raport cost/calitate si inconjurati de colegi care muncesc cu placere si se simt motivati sa faca parte din echipa dvs.

La sfarsitul cursului, participantii:
– vor sti cum sa identifice nevoile proiectului, cat mai obiectiv si adaptat cerintelor reale ale grupurilor tinta;
– vor identifica si vor planifica toate categoriile de resurse ale proiectului;
– vor cunoaste acele elemente specifice care asigura respectarea prevederilor contractuale;
– vor fi capabili sa identifice riscurile proiectului si sa ia masurile preventive corespunzatoare;
– vor avea cunostinte si abilitati imbunatatite de conducere a proiectului;
– vor cunoaste modalitati de motivare si de optimizare a muncii echipei cu care lucreaza.
 
Tematica:
– Elementele esentiale ale proiectului;
– Analiza problemei; 
– Analiza factorilor interesati; 
– Analiza SWOT; 
– Scop, obiective, activitati, buget, resurse;
– Analiza riscurilor;
– Monitorizarea si evaluarea;
– Elementele de piata ale scrierii unei propuneri de finantare; 
– Managementul resurselor umane, timpului, activitatilor, situatiilor dificile; 
– Asigurarea respectarii prevederilor contractuale ale proiectului; 
– Promovarea proiectului; 
– Controlul bugetului;
– Raportarea proiectului; 
– Durabilitate.

Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice si altor persoane interesate.

Tarif curs: 165 EURO (echivalentul in lei la cursul BNR din ziua platii) pentru fiecare modul (in total 330 EURO pentru ambele module, 10 zile – 60 ore de training). Plata se poate face si in doua rate.

Aceasta taxa de participare include: materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe, CD cu materialele in format electronic), pauzele de cafea si de pranz. FDSC nu asigura transportul si cazarea participantilor. (Cursul se desfasoara in Bucuresti). La cerere, va putem oferi sprijin in gasirea unor oferte avantajoase de cazare.

La incheierea celor 2 module de training, cursantii primesc certificatul de absolvire (cu conditia prezentei la cel putin 80% din sesiunile cursului).
 
Reduceri si Bonus:
– 10% pentru organizatiile/institutiile care isi inscriu cel putin 3 reprezentanti la curs;
– 10% pentru persoanele  fizice si reprezentantii organizatiilor/institutiilor care se inscriu pentru cel putin 3 cursuri (pe teme diferite) organizate de FDSC.

FDSC ofera participantilor consultanta gratuita prin e-mail, timp de 3 luni (de la incheierea cursului). Dupa circa 6 luni, Departamentul de training si consultanta al FDSC va evalua impactul cursului, modul in care participarea la aceste sesiuni de instruire a contribuit la imbunatatirea activitatii fiecarui cursant, in domeniul abordat in cadrul cursului la care a participat.

Inscrierea la curs se face in urma trimiterii catre FDSC (prin e-mail sau fax) a formularului completat si a documentului de plata. Cursul este organizat pentru min. 12 – max. 20 persoane.

In urma inscrierii, participantii vor primi informatii despre locatie.

Formular inscriere

Agenda curs

Pentru mai multe informatii:
Cristina Brezoi, Asistent departament training si consultanta
Tel.: 021/310 01 77
E-mail: [email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro, 6 mai
 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.