Curs intensiv Evaluator proiecte autorizat ANC, Oradea, februarie 2017

0

proiecteVrei  sa cunosti principiile evaluarii si sa decizi cine primeste finantare? Vrei sa evaluezi proiectele organizatiei tale inainte de depunere pentru a te asigura ca vor fi finantate? Vino la Euro Personal sa inveti de la experti ce inseamna eficienta in alocarea fondurilor publice.

Cunosti principiile dupa care se aloca banii europeni? Daca nu, ai vrea sa le inveti? Cursul de Evaluator proiecte te ajuta sa intelegi mecanismele finantarii si sa privesti lucrurile din punctul de vedere al organizatiei care trebuie sa imparta resurse limitate celor mai bune idei de proiecte.

Urmatoarea serie de cursuri se va derula la Oradea in luna februarie 2017, dureaza 40 de ore si costa 800 de lei. In cadrul predarii se va pune accent pe urmatoarele notiuni:
–    Criterii de evaluare,
–    Etica evaluatorului,
–    Gradul de atingere a obiectivelor din ghidul solicitantului,
–    Raportul calitate-pret,
–    Bugetul alocat,
–    Sustenabilitatea pe termen lung,
–    Rentabilitatea alocarii resurselor,
–    Corelatii intre diversi itemi de evaluare.

Aceasta diploma va ajuta sa deveniti expert extern la ministerele care externalizeaza activitatea de evaluare (Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Culturii, diferite autoritati de management etc). La finalul cursului examenul se va sustine in fata unei comisii, iar certificatul primit este autorizat de catre ANC. Se obtin toate competentele din standardul ocupational.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.