Curs intensiv Consilier vocational autorizat ANC, Iasi, ianuarie 2017

0

consilierVocatia este unul dintre cele mai frumoase lucruri cu care ne-a inzestrat natura, insa cum o gasim daca cei apropiati nu sunt specialisti in acest domeniu? Rolul consilierului vocational este de a sesiza cat mai devreme aptitudinile si talentele ascunse ale unei persoane, inclinatia nativa catre un anumit domeniu si predispozitia catre performanta.

Cursul nostru va ofera posibilitatea imbunatatirii competentelor de identificare a vocatiei si sansa de a obtine informatii noi din domeniul dezvoltarii personale. Scopul cursului este de a crea capacitatea de indrumare continua a persoanelor care au nevoie de sprijin pentru dezvoltarea autonomiei personale si profesionale.

Cursul dureaza 40 de ore si costa 600 de lei, iar programul se stabileste de comun acord la prima intalnire. Pe parcursul acestui program veti invata notiuni despre:
–    Metodologii specifice de inventariere a aptitudinilor,
–    Elaborarea profilului vocational in functiei de parametri analizati,
–    Identificarea rutei vocationale tinand cont de toti factorii psiho-sociali ai beneficiarului,
–    Stabilirea obiectivelor pe termen scurt, mediu si lung impreuna cu beneficiarul.

La finalul cursului, in urma examenului se obtine certificatul autorizat ANC pentru ocupatia Consilier vocational, cod COR 242315 si toate competentele din standardul ocupational.

Pentru detalii si inscrieri, ne puteti contacta la telefon 0748.687.407 sau pe email [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.