Curs intensiv Auditor in domeniul calitatii la Iasi, Februarie 2017

0

Curs_AntreprenoriVrei sa fii auditor si sa aplici procedurile de calitate? Vrei sa-ti diversifici abilitatile si nu stii ce domeniu va fi de viitor? Acum ai ocazia sa afli totul despre proceduri si tehnici de auditare la cursul organizat de Euro Personal SRL!

Auditul reprezinta activitatea de verificare a corectitudinii, realitatii si legalitatii intocmirii unor documente si realizarii unor proceduri. Auditorul este persoana care decide daca organizatia indeplineste criteriile care au stat la baza acordarii autorizatiei.

Pentru a ajunge sa realizeze in mod corent aceste verificari este necesar sa detina informatii despre tehnicile de auditare, periodicitatea verificarilor, documentele ce trebuiesc intocmite si modul de prezentare al rezultatelor.

Toate acestea le veti invata la cursul oferit de Euro Personal SRL. Programul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei, iar urmatoarea serie se va organiza in luna FEBRUARIE 2017. In urma examenului se primeste certificatul autorizat de ANC pentru ocupatia Auditor in domeniul calitatii care va da dreptul la practicarea acestei meserii.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407, pe email la [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.