Curs gratuit – Manager de Proiect in Fonduri Structurale – 30 noiembrie – 5 decembrie 2009

0
euro_best_teamEuro Best Team, furnizor de formare profesionala cu o bogata experienta in acest domeniu, organizeaza, in perioada 30 noiembrie – 5 decembrie 2009, cursul GRATUIT Manager de Proiect. Cursul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale. Organizatorii isi propun sa ofere un cadru de instruire profesionist, printr-o metoda devenita tot mai populara si adaptata nevoilor de timp si de eficienta ale participantilor.A 

Pentru a participa la acest program este nevoie sa va abonati (gratuit) la newsletter-ul Euro Best Team, prin intermediul caruia vor fi trimise o serie de materiale necesare desfasurarii cursului, prin introducerea adresei de e-mail in sectiunea NEWSLETTERA  de pe site. De asemenea, este necesar sa va inscrieti in platforma de discutii CURSURI ON LINE – Manager de Proiect (prima pagina pe site www.eurobestteam.ro).

Discutiile vor fi purtate in platforma de discutii CURSURI ON LINE – MANAGER DE PROIECT, de pe site-ul www.eurobestteam.ro. Moderatorii sunt consultanti in domeniul fondurilor structurale si traineri autorizati de CNFPA pentru programe de formare profesionala din cadrul Euro Best Team.

Inscrierile se fac pana la data de 28 noiembrie 2009, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul www.eurobestteam.ro, la sectiunea Training – Manager de proiect – CURS GRATUIT. Formularul de inscriere va fi trimis a adresa [email protected] , iar confirmarea inscrierii o veti primi prin e-mail.

Pentru a absolvi acest curs participantii trebuie sa inregistreze, pe perioada de derulare a programului, minim 3 interventii in reteaua de discutii si sa trimita testul final de evaluare pe adresa [email protected]

La finalul programului, cei care doresc, vor putea obtine in schimbul unei taxe de 100 lei + TVA (119 lei) un certificat de participare eliberat deA  Euro Best Team. Confirmarea platii se va face pana la data de 11 decembrie 2009. Cont: RO95BTRL04101202E64311XX Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti, aceasta urmand sa fie trimisa prin posta la adresa specificata de participant in formularul de inscriere.

Detalii gasiti pe www.eurobestteam.ro.

Multumindu-va pentru timpul acordat si cu incredere intr-o colaborare reciproc avantajoasa.

Contact:
Cristina Tiganila
PUBLIC SHARE
Mobile: +4072-9002008
Fax: +40 21 461 09 81
E-mail: [email protected], [email protected]
Web-site: http://www.business-edu.ro

Adrian Radu – „Connecting Minds with Respect for Hearts”
VicePresident of Marketing & Sales – XpertUS Europe
„Healthy & Sustainable Decision Making Support System – Expanding Common Sense & Experience”
mobile: +4072-1766255 & +4074-7294647
E-mail: [email protected]
Web-site: www.XpertUS.eu/about

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.