Curs gratuit despre investitiile pe timp de criza, 28 martie

0

investitii_crizaIntercapital Invest organizeaza in data de 28 martie 2009, incepand cu ora 10:00, un curs despre crizele financiare si cele mai potrivite strategii de investitii care pot fi adoptate in aceste perioade. Cursul este gratuit si este adresat exclusiv clientilor Intercapital Invest.

Initiativa se adreseaza investitorilor care sunt interesati de istoria celor mai importante crize financiare care au afectat in trecut economia globala. Prin prisma incertitudinii ridicate asupra evenimentelor viitoare, este necesar ca strategiile investitionale din aceste perioade sa fie adaptate miscarilor pietei pentru a obtine cel putin o conservarea a capitalului investit.

Programul cursului este prezentat in continuare:

10:00 – 12:00 Partea I – Fondurile de Investitii, sesiune sustinuta de Razvan Rusu, director de investitii al Aviva Investors Romania

– Fondurile de investitii – mecanisme si prezentare
– Procedura investitiei in fonduri
– Clase de active si tipuri de fonduri
– Fonduri vs. Investitii Directe
– Fondurile de obligatiuni si avantajele lor
– Prezentarea fondului Orizont
– Prezentarea Aviva Investors

12:00 – 12:30 Pauza

12:30 – 16:30 Partea a II-a – 1. Investitia in obligatiuni; 2. Crizele financiare – sesiune sustinuta de Adi Lupsan, director adjunct al Intercapital Invest

– Alternative investitionale: Obligatiunile
– Mecanisme de tranzactionare a obligatiunilor
– Crize financiare: scurta prezentare a celor mai importante crize financiare
– Psihologia investitionala in perioade de criza:
– Psihologia de piata a investitorului
– Analiza tehnica – factor dominant in perioadele de criza
– Analiza fundamentala adaptata perioadelor de criza
– Influenta factorilor macroeconomici
– Unde ne aflam astazi?

Prezentarea este sustinuta in prima parte de Dl. Razvan Rusu, Director de Investitii al Aviva Investors, urmand ca a doua parte sa fie sustinuta de catre Dl. Adi Lupsan, Director General Adjunct al Intercapital Invest. Numarul de locuri disponibile este 90. Locatia este Amfiteatrul B, etaj 1 in cladirea Institutului Bancar Roman, Strada Negru Voda nr. 3, Sector 3, Bucuresti.

Participarea se face numai pe baza de inscriere prin email la adresa [email protected] (va rugam mentionati numele complet, telefonul de contact si numarul de persoane pentru care se face rezervarea). Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la numerele de telefon 021 222 8731 sau 021 222 8744. Persoane de contact: Florin Irimin si Mihai Muresian.

Nu ratati ocazia de a va informa, in mod gratuit, despre crizele financiare si despre cele mai portivite strategii de investitii care pot fi adoptate in aceste perioade. Va asteptam!

Sursa: Intercapital Invest

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.