Curs Formator cod COR 242401 autorizat ANC, Iasi, Ianuarie 2017

0

ocupatie-formare-de-formatoriPrin participarea la cursul nostru veti obtine atat diploma necesara practicarii ocupatiei de Formator, dar si cunostintele si abilitatile practice necesare pentru a gestiona orice situatie aparuta in activitatea viitoare. Lucrul cu oamenii este cel mai greu, iar relationarea cu participantii dificili este o provocare pentru orice trainer.

A fi formator este meserie nobila, iar cursul oferit de Training Cariere SRL va ofera posibilitatea dobandirii tuturor competentelor din Standardul Ocupational si a diplomei recunoscuta la nivel national si international. Doriti sa invatati cele mai noi tehnici de predare, criterii de evaluare si modalitati de organizare eficienta a cursurilor?

Cursul nostru intra in profunzimea activitatii didactice si alaturi de notiunile de comunicare eficienta care constituie baza acestei profesii, veti invata si notiuni despre pedagogia adultilor. Ca parte practica, alaturi de clasicul proiect care se intocmeste pentru examen, fiecare cursant va sustine in fata colegilor o lectie din viitorul curs pe care il va preda, ceea ce va oferi oportunitatea primirii unui feed-back constructiv in timp real de la colegi si profesor.

Cursul dureaza 60 de ore si costa 700 de lei, iar in cadrul acestuia se invata :
–    metode si tehnici de predare,
–    modalitati de evaluare.
–    modalitati de comunicare eficienta,
–    organizarea practica a unui curs,
–    prezentarea Standardului Ocupational si a documentelor necesare la curs.

Proiectul de final consta in transpunerea unui Standard Ocupational in programa de curs.

Pentru detalii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, [email protected], www.europersonal.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.