Curs de formare Manager de Proiect cu aplicatii pe Fonduri Europene

0

scriere_cereriEsti interesat(a) de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene si, in egala masura, iti doresti o certificare a cunostintelor si a experientei in domeniu?

Te invitam sa participi la cursul de formare: a€žManager de Proiect cu aplicatii pe Fonduri Europenea€ organizat de Minerva CompanyA  in perioada 3-5 aprilie si 10-12 aprilie 2009.

Cursul de manager de proiect este un curs autorizat, se va finaliza cu evaluarea abilitatilor si cunostintelor dobandite, iar participantii vor obtine, in urma evaluarii, certificatul de Manageri de Proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania), recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Certificatul de manager de proiect recunoaste toate competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect – Cod COR 241919.

In cadrul cursului, participantii vor fi sprijiniti in sensul identificarii celei mai potrivite surse de finantare pentru ideea de proiect dezvoltata (in special din Fonduri Structurale) si parcurgerii pasilor presupusi de obtinerea unei finantari nerambursabile.

Cursul se adreseaza coordonatorilor de proiecte, persoanelor din sectorul public, privat si din sectorul non-guvernamental, interesati de dezvoltarea activitatilor institutiei/companiei in care activeaza, prin accesarea Fondurilor Structurale.

Rezultate la finalul trainingului:

– Veti cunoaste liniile de finantare europene pentru fiecare tip de beneficiar;
– Veti fi capabili sa identificati programele pentru care proiectele dvs. sunt eligibile;
– Veti cunoaste continutul si cerintele pentru pregatirea dosarului de finantare;
– Veti intelege mecanismele specifice managementului proiectelor europene;
– Veti invata instrumentele utilizate in managementul de proiect;
– Veti dezvolta abilitati de coordonare a diferitelor tipuri de resurse (umane, financiare, de timp) implicate intr-un proiect;
– Veti dezvolta capacitati de gestionare a relatiilor de parteneriat din cadrul proiectelor derulate, inclusiv a relatiei cu Finantatorul;
– Veti putea asigura Managementul riscului;
– Veti putea asigura Managementul echipei de proiect;
– Veti putea asigura Managementul comunicării în cadrul proiectului;
– Veti putea asigura Managementul calităţii proiectului.

Metode de formare: Cursul are un pronuntat caracter practic, cu exercitii, studii de caz, lucru in echipa.

Locul desfasurarii: sediul Minerva Company din Bulevardul 1 Mai, nr.1, bl H9, parter, Constanta.

Perioada desfasurarii: 2 sesiuni: 3-5 aprilie si 10-12 aprilie 2009, intre orele 09.30-17.30, cu pauze de cafea si masa de pranz. Examenul de absolvire se va desfasura in ziua de duminica, 12 aprilie 2009 si va consta intr-o proba teoretica (test grila).

Costul cursului: 1.350 lei/participant – acopera cheltuielile legate de mapa de curs (suportul de curs pe suport electronic – CD, materiale suplimentare – modele de instrumente folosite in managementul proiectelor, 1 pix, 1 caiet de lucru), traineri, pauzele de cafea si masa de pranz pe toata perioada cursului, sala de desfasurare a cursului, organizarea examenului si emiterea certificatelor.

Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG129/2000, republicata, fiind curs autorizat CNFPA.

Reduceri:

– Cei care vor plati integral pana la data de 16 martie 2009 vor beneficia de 10%reducere;
– Mai convingeti o persoana sa participe la curs, veti beneficia de 10% reducere;
– Mai convingeti 2 persoane sa participe la curs, veti beneficia de 15% reducere.

Reducerile nu pot fi cumulate.

Plata se poate face prin ordin de plata in contul SC Minerva Company SA: RO48BTRL01401202269188XX, deschis la Banca TRANSILVANIA, Sucursala Constanta, CUI RO11539630 sau numerar la casieria companiei noastre.

Pentru INSCRIERE este necesara completarea formularului de inscriere si transmiterea acestuia prin fax la nr. 0241 / 580.200A  sau scanat prin email: [email protected] / [email protected], impreuna cu dovada platii contravalorii cursului. Grupa de lucru: maxim 12 persoane.

Pentru alte INFORMATII ne puteti contacta la e-mail: [email protected] / [email protected], sau la telefonA  0241/580.200A  intre orele 09.00 – 17.00. Persoane de contact: Livia Langa si Ioana Munteanu.

Conditii de inscriere: Formularul de inscriere completat si transmis pe fax sau e-mail, copie C.I./B.I., copie diploma bacalaureat / diploma de licenta etc. si taxa de participare / prima rata achitata.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 30.03.2009, ora 16.00

Invitatia si Formularul de inscriere la curs.

SC Minerva Company SA

Adresa: B-dul 1 Mai, Nr.1, Bl. H9, Parter
(Zona Gara – vis-a-vis de fostul Dramex)
900123 – Constanta
Tel./Fax: 0241 580 200
E-mail: [email protected]; [email protected]
Web: www.minervacompany.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.