Curs de Formare de Formatori (ToT) – Discount de 15%*

0
itsc– Alege sa devii un formator recunoscut in UE! Continua sa te dezvolti in profesia de formator/trainer!
– Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala!

Au inceput inscrierile pentru cursul de Formator de formatori (Training of trainers) care va avea loc in luna ianuarie 2010.

Cursul interactiv de Formare de Formatori se adreseaza tuturor categoriilor profesionale, inclusiv studentilor. Continutul si informatiile acoperite de modulele de formare sunt utile atat celor care lucreaza deja in acest domeniu, cat si incepatorilor.

In cadrul acestui curs oferit de ITSC ai ocazia sa intelegi, sa aplici si sa-ti dezvolti aptitudinile de formator. In plus, vei dobandi certificarea CNFPA (prin Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale) si cele opt competente necesare pentru practicarea profesiei de formator. Totodata, obtii si certificare ITSC  in parteneriat cu International University for Holistic Studies U.S.A.

Intra pe site-ul www.cursformatori.ro! Citeste despre structura cursului si vezi daca ti se potriveste! Completeaza formularul de inscriere* si trimite-l pe email-ul: [email protected] sau suna la numarul de telefon: 0753 590 127!

Persoana de contact: Oana Dumitrescu, Manager Curs Bucuresti.

Pentru mai multe informatii, foloseste aceleasi date de contact mentionate mai sus!

*Profita de acest discount. Se acorda reduceri de 15% din pretul afisat. Oferta este valabila pentru inscrieri pana la sfarsitul lunii noiembrie, in limita locurilor disponibile.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.