Curs Controlling. Profitabilitatea afacerilor – Modulul I

0
exegensTraining-ul „Controlling. Profitabilitatea afacerilor” permite participantilor sa inteleaga rolul, obiectivele, conceptele si principiile activitatii de Controlling prin explicarea teoretica si practica a relatiilor dintre planificarea afacerilor, controlul acestora si imbunatatirea continua a proceselor si activitatilor.

Controlling-ul prin EXEGENS este mai mult decat costuri si bugete – este abordarea pierderilor, a sincronizarilor de fluxuri din procese si a imbunatatirii continue.

Locatia: Bucuresti, Hotel Ibis Parlament – Bucuresti
Perioada: 18 Septembrie 2009, ora 09:00 – 19 Septembrie 2009, ora 17:00

Programul complet al training-ului  „Controlling. Profitabilitatea afacerilor” consta in 3 module ce abordeaza din ce in ce mai detaliat problematica controlling-ului:

1) Modulul I – Bazele Controlling-ului (18-19 Septembrie 2009, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). Acest prim modul permite participantilor sa inteleaga concret modul de interactiune al proceselor si activitatilor de Controlling cu celelalte departamente pentru a indeplini obiectivele organizatiei.

2) Modulul II – Instrumentele Controller-ului si Conexiunea Financiara (25-26 Septembrie 2009, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). Acest al doilea modul permite participantilor sa inteleaga esenta activitatii de control prin prezentarea instrumentelor de monitorizare a proceselor/activitatilor si prin comparare cu tintele initiale.

3) Modulul III – Planificarea si implementarea – MASTER BUDGET (WORKSHOP) (02-03 Octombrie 2009, Hotel Ibis Parlament, Bucuresti). In acest modul se prezinta modul de preparare a Master Budget prin intermediul unui studiu de caz complex si prin prepararea in grup a unui alt caz dat de bugetare.

Controlling-ul nu este doar pentru contabili… ci si pentru operations managers, profesionisti in finante, purchasing, IT, HR, sales, marketing, angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Training-ul are specificul Managementului JAPONEZ de tip KAIZEN (tehnici consacrate de imbunatatire continua a proceselor de afaceri si de reducerea sistematica a pierderilor din sistem).

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 9 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 10 ani. El este Doctor in Contabilitate manageriala, este MBA, este Expert contabil – Bucuresti, este Expert evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC. A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul.

Costuri:
Taxa de participare pentru fiecare modul este de 250 EUR/ persoana (nu include TVA).
Costurile aditionale pentru cazare si masa nu sunt suportate de organizator. Se acorda reduceri de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii.

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 15 Septembrie 2009. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate. 

Contact:
Mobil: 0743 048 696
Tel./ Fax: 021 440 27 76
E-mail: [email protected]
Web-site: http://exegens.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.