Curs Business Presentations, cu Octavian Pantis (TMI)

0

Cursul Business Presentations sustinut de Octavian Pantis (TMI) in 8-9 decembrie se adreseaza tuturor persoanelor care vorbesc in fata unei audiente, care doresc sa o faca relaxat si cu convingere, astfel incat sa dea un impact cat mai puternic mesajului pe care il transmit.

Putini sunt aceia care pot spune ca nu au experimentat senzatia de teama data de vorbitul in public. Fie ca este vorba de un discurs in fata unui auditoriu larg, fie prezentarea unui proiect in fata colegilor, corpul nostru resimte presiunea impusa de situatie si incepe sa reactioneze necontrolat.

Mainile incep sa ne transpire, iar gura ni se usuca. Genunchi tremura, iar vocea ne este parca strangulata. Inima incepe sa ne bata haotic in timp ce in stomac ni se instaleaza parca un roi de fluturi. In aceste conditii, nu doar ca nu ne mai putem concentra la a transmite un mesaj interesant intr-o maniera atractiva, insa ajungem sa ne gandim doar la cum putem scapa mai repede din aceasta postura.

La sfarsitul acestui curs, cei care participa vor sti cum sa sustina in fata unei audiente o prezentare clara, memorabila, convingatoare, sa creeze impact prin designul si formatul acesteia, sa transmita o imagine profesionista atingandu-si scopul prezentarii, fie ca e vorba de vanzari, promovare, informare sau instruire.

Din agenda cursului:

– Pregatirea prezentarii;
– Abilitati cheie de comunicare – verbale si non-verbale;
– Tehnici de implicare a auditoriului, cu exercitii practice – cum sa obtineti si sa pastrati interesul;
– Folosirea eficace a suporturilor vizuale: ecran, planse;
– Vocea – ton si varietate;
– Limbaj si non-cuvinte;
– Conducerea unei sesiuni de intrebari si raspunsuri;
– Reguli de aur pentru o prezentare excelenta;
– Sustinerea de catre fiecare participant a doua prezent?ri video inregistrate, ce vor fi apoi analizate de grup si de trainer.

La grupa din aceasta data mai sunt disponibile 2 locuri.

Pentru mai multe detalii si inscrieri vizitati www.qualians.com, scrieti la [email protected] sau sunati la 021.319.77.11 .

Persoana de contact:
Mihaela Pantis, Managing Director
021.319.77.11
[email protected]
www.qualians.com

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.