Curs autorizat Manager de Proiecte 2-4 si 9-11 aprilie 2009, Suceava

0

diplomaCursul de Manager de proiect organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava in parteneriat cu Schultz Consulting este un curs autorizat, urmarind dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania) si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Cursul de Manager proiect este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor si managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se pune si pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicatii pe Programele Operationale.

*Conform legislatiei actuale un solicitant nu poate derula un proiect daca nu are un angajat/colaborator care sa detina atestat pentru cursul de Managament de Proiect.*

In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect, de la planificare pana la evaluarea proiectului.

Obiective:

– Intelegerea conceptului de management de proiect ;
– Utilizarea instrumentelor specifice managamentului de proiect ;
– Dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor in cadrul unui proiect ;
– Dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a unui proiect ;
– Dezvoltarea abilitatilor de evaluare a riscului in cadrul unui proiect.

LOCUL DE DESFAsURARE : Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, Str. Universitatii 15-17, langa Observatorul Astronomic, etaj I, Sala Mare.

DURATA : 6 zile, 2 a€” 4 aprilie 2009, 9 a€” 11 aprilie 2009.
TAXA DE PARTICIPARE : 1200 RON / persoana + TVA.
Taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala de curs, pauzele de cafea, pauza de masa, materialele de curs (suportul de curs), testele de verificare si examenul de absolvire.

CONDItII DE iNSCRIERE :
Pentru a va putea inscrie, va rugam sa ne transmiteti : o copie dupa buletin / cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii absolvita si talonul de participare.

Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor disponibile !

Schultz Consulting este o companie dinamica de consultanta si training in diferite domenii precum: dezvoltare institutionala, comunicare, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.
Misiunea companiei noastre este de a oferi competente la standarde de excelenta.

Ingredientele pe care ne bazam sunt: optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim stiintele comportamentale aplicate prin metoda experentiala de formare, instruire a adultilor.

Persoana de contact:
Raluca Pantiru
tel: 0230 / 521.506
fax: 0230 /520.099A 
Mobil: 0741.221.494
www.ccisv.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.