Curs autorizat de calificare Inspector Resurse Umane, 16 februarie – 19 iunie 2009

0

resurse_umaneIC Consulting are placerea de a va anunta organizarea cursului autorizat de calificare Inspector Resurse Umane.

Firma noastra a introdus in nomenclatorul de calificari ocupatia de Inspector Resurse Umane in anul 2006 lansand pe piata furnizorilor de formare profesionala primul Curs de CALIFICARE in domeniul resurselor umane din Romania.

BENEFICII:

– Curs de calificare orientat pe probleme de practica si teorie.
– Cursul va fi unul interactiv in care participantii sunt pusi in situatia de a gasi solutii la problemele cu care departamentele de resurse umane se confrunta.
– Participantii au ocazia de a invata de la formatori cu experienta teoretica si practica bogata. (juristi, consultanti resurse umane, economisti etc.)
– Absolventii examenului vor primi certificate de calificare recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei insotite de suplimente descriptive care contin competentele dobandite.
– Participantii la programul de formare vor beneficia de consultanta gratuita la finalul cursului in vederea infiintarii persoanei fizice autorizate sau in alegerea unui loc de munca.

SCOP: Sa insuseasca si sa aplice competentele inspectorului de resurse umane.

TEMATICA:

Cursul este structurat pe patru module:

1. legislatia muncii – cuprinde urmatoarele teme: intocmirea contractelor individuale de munca,  intocmirea si negocierea contractelor colective de munca, fisa postului, intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara, completarea Registrului electronic de evidenta a salariatilor, intocmirea tuturor documentelor specifice activitatii de personal (decizii individuale, acte aditionale, adeverinte, fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale, decizii salariale, de promovare, de retrogradare, de suspendare a contractului individual de munca, de incetare a activitatii, intocmirea documentelor statistice centralizatoare, gestionarea si arhivarea documentelor de personal). Toate aceste teme sunt predate in baza legislatiei actualizate.

2. intocmirea dosarelor de pensionare (de toate tipurile: la limita de varsta, anticipata, de invaliditate, de urmas)

3. recrutare si selectie de personal: identificarea necesarului de personal si stabilirea metodelor de recrutare (organigrama, statul de functii, metode si medii de recrutare), redactarea si lansarea mesajului de recrutare (continutul mesajului de recrutare, criteriile de recrutare, momentul lansarii si metodele de lansare a mesajului de recrutare), intocmirea, pastrarea si actualizarea bazei de date cu rezultatele recrutarii, organizarea programului de selectie (metodologia, echipa, criteriile, intocmirea listei de candidati „eligibili”, programarea intalnirilor pentru selectie, organizarea mediului de selectie, interviul, tipuri de interviuri etc.), atributiile specifice inspectorului de resurse umane in procesul de selectie al candidatilor, comunicarea rezultatelor procesului de selectie.

4. informatica – intocmirea si depunerea declaratiilor lunare (contributiile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, de sanatate, somaj, continutul si formatul declaratiilor, termenele si conditiile de transmitere a declaratiilor)

OBIECTIVE:

La sfarsitul cursului participantii vor fi capabili sa:

1. Intocmeasca si gestioneze documentele de evidenta a personalului;
2. Organizeze recrutarea si selectia personalului;
3. Intocmeasca si gestioneze carnetele de munca ale personalului;
4. Intocmeasca dosarul de pensionare;
5. Intocmirea statul de plata pentru personalul incadrat;
6. Intocmeasca si depuna declaratiile privind contributiile la bugetul de stat;
7. Ofere informatii privind problemele de personal;
8. Planifice activitatii proprii;
9. Administreze baza de date de evidenta a personalului utilizand PC-ul;
10. Lucreze in echipa;
11. Dezvolte profesional personalul.

PERIOADA DE DESFASURARE:

18 saptamani 16 februarie – 19 iunie 2009 de luni-joi orele 17-1930
In timpul cursului se vor sustine teste grila.

EXAMENUL DE ABSOLVIRE consta in test grila si sustinerea unei lucrari finale.

LOCUL DE DESFASURARE:

Cursul se va desfasura la Cluj-Napoca, Liceul Nicolae Balcescu, sala 25.

GRUP TINTA: Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza in domeniul resurselor umane, dar si tuturor celor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta ocupatie.

FORMATORI:

Chetan Camelia – Consilier Juridic specialist in dreptul muncii si mediator legislatia muncii
Pop Camelia – Consilier Juridic, Inspector ITM Cluj
Fechete Irina – Consilier Juridic, Casa de Pensii Cluj
Delia Muresan – Consultant Resurse Umane si Psiholog

TAXA DE PARTICIPARE:

Taxa de participare este de 1400 lei/participant. Se plateste in 5 rate.

Taxa de participare acopera costurile cu desfasurarea cursului, examinarea, costurile cu formatorii, materialele, suportul de curs.

CONDITII DE INSCRIERE:

– Studii medii demonstrate cu diploma/adeverinta
– Copie dupa BI/CI, copie act studii, copie cerificat de casatorie (unde este schimbare de nume), fisa de inscriere completata.

Persoanele interesate vor trimite aceste documente pana la data 09 februarie 2009 ora 12, la adresa [email protected], [email protected] , [email protected]

CONTACT:

IC CONSULTING
Tel: 0264 594116

Persoane de contact:
Chetan Camelia
Mobil: 0745.01.96.96

Iosif Garoafa
Mobil: 0744.93.22.70

Delia Muresan
Mobil: 0744.355.655

Email: [email protected], [email protected], [email protected]
Web: www.icconsulting.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.