Curs autorizat CNFPA: a€œManagementul proiectelor pentru Fonduri Structurale’ – ultimele locuri

0

curs111Va invitam sa participati la cursul intensiv a€œManagementul proiectelor pentru Fonduri Structuralea€, autorizat CNFPA, ce va fi organizat in perioada 11 – 15 februarie 2009, la sediul asociatiei – Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV, Sector 1, Bucuresti. Dupa sustinerea unei evaluarii veti primi un certificat recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pentru inscrieri sunati la 021.312.39.37, 0745.981.076.

Taxa de participare este de numai 750 lei (cel mai mic pret din piata)!

Pe parcursul celor 40 de ore de training de grup (teorie si practica) veti primi informatiile necesare scrierii si implementarii unui proiect.

Tematica programului de formare: Elementele esentiale in scrierea propunerii de finantare; Analiza SWOT; Scrierea unei propuneri de finantare: definirea problemei, scop, obiective, activitati, resurse si buget; Analiza riscurilor; Monitorizare si evaluare; Managementul resurselor umane si managementul timpului; Promovarea proiectului; Sustenabilitatea proiectului.

Cursul se adreseaza reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, sectorului de afaceri, institutiilor publice si altor persoane interesate.

La finalul cursului:

– Veti putea transforma o idee intr-o schita de proiect aplicand principiile managementului de proiect;
– Veti fi capabili sa selecteze linia de finantare cea mai potrivita pentru ideile lor;
– Veti avea cunostintele necesare pentru a potrivi schita de proiect pe cerintele unei cereri de finantare;
– Veti cunoaste particularitatile Fondurilor Structurale si Managementului Proiectelor.

– Taxa de participare este de 750 lei

Inscrierea la curs se face in baza trimiterii catre Asociatia Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana (prin e-mail la adresa [email protected], [email protected], sau prin fax – 021.312.39.37) a unei cereri de inscriere si a dovezii de plata a taxei de participare (plata cursului se va efectua in cont IBAN RO81BRDE410SV06923994100, deschis la Banca BRDE Agentia Piata Romana). Plata taxei de inscriere se poate face si direct la sediul asociatiei.

Centrul de Resurse Socio-umane si Educaţie Europeana este o organizatie nonprofit, infiintata in vederea indrumarii si sprijinirii activitatilor de consiliere, informare si educare a cetatenilor in spiritul democratiei, incurajarea acestora la participarea la viaţa publica in toate structurile societatii civile.

Prin activitatile desfasurate, Asociatia CRSUEE isi doreste sa contribuie la dezvoltarea dialogului si consolidarea clasei mijlocii, la dezvoltarea dialogului interuman si la aducerea informatiei europene mai aproape de comunitatile locale, in stransa legatura cu nevoile, preocuparile si caracteristicile acestor comunitati.

Telefon fix: 021.312.39.37
Telefon mobil: 0745.981.076
www.crsuee.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.