Curs autorizat „Asistent Relatii Publice si Comunicare”

0
euro_best_teamEuro Best Team organizeaza in perioada 29-30 mai si 5-6 iunie 2009, la Bucuresti, cursul autorizat pentru Asistent Relatii Publice si Comunicare. Cursul este bazat pe aplicatii practice, participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului si elaboreaza impreuna proiecte care au aplicabilitate in plan real.

In cadrul unei sesiunii de examinare finala care va avea loc in data de 13 iunie participantii vor prezenta unei comisii formare din reprezentanti ai CNFPA, proiectele realizate pe parcursul cursului, in vederea certificarii.

Programul este adaptat cerintelor mediului privat si urmateste nevoile de relatii publice si comunicare ale unei companii. Programul se adreseaza in special persoanelor interesate sa-si dezvolte competente legate de planificarea, realizarea si evaluarea activitatilor de relatii publice dintr-o organizatie, celor care detin functia de asistent manageri, studentilor care se pregatesc sa lucreze in domeniul relatiilor publice, publicitate, altor persoane interesate.

Pentru ce te pregateste?
– Gestionarea relatiei organizatiei cu mediul in care isi desfasoara activitatea;
– Gestionarea imaginii institutiei;
– Elaborarea de mesaje publice – discursuri, comunicate, informatii, interviuri;
– Organizarea de evenimente;
– Mentinerea relatiei cu presa;
– Elaborarea campaniilor de comunicare;
– Elaborarea bugetului de relatii publice.

Din programa de curs:
– Comunicarea in cadrul corporatiei;
– Tactici de Relatii Publice;
– Gestionarea relatiei cu mass-media;
– Campanii integrate de relatii publice;
– Organizarea de evenimente;
– Evaluarea si bugetarea campaniilor de Relatii Publice;
– Planificarea strategica in Relatii Publice;
– Codul deontologic al profesiei;
– Tehnici de protocol;
– Gestionarea timpului.

Aplicatii practice:
Strategia de comunicare, planul de comunicare, redactarea unui comunicat de presa, invitatie la un eveniment organizat de companie, baza de date cu ziaristi. Aplicatiile practice vor constitui baza realizarii unui proiect individual pe care participantii il vor sustine in cadrul examenului final de certificare, in data de 6 iunie.

Cursul este acreditat de statul român prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atât la nivel national cât si in statele membre ale Uniunii Europene.Dupa absolvire, participantii vor deveni Manageri de Proiect certificati conform ocupatiei de Formator din COR.

Conditii de inscriere

Taxa de participare la acest curs este de 1200 RON+TVA si include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen si certificare CNFPA.

Nota: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei. Formularul de inscriere poate fi descarcat de pe site-ul Euro Best Team sau solicitat direct organizatorilor la adresa [email protected]

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti, pâna la data de 25 mai 2009, o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii si formularul de inscriere completat, la adresa [email protected], precum si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare, in contul:

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Euro Best Team este o companie infiintata de consultanti recunoscuti in domeniul managementului de proiect, formare profesionala, comunicare si relatii publice, si furnizeza servicii de consultanta privind accesarea fondurilor structurale si training, organizând urmatoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achizitii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de munca, Relatii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clientii si partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc si strain precum si numeroase institutii de stat. Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Persoana de contact:
Elena Farcas
Mobil: 0722696843
Web-site: www.eurobestteam.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.