Curs acreditat Manager Proiect, Brasov, 27-30 Noiembrie 2009

0
versus_projectSfarsitul anului vine cu certificare de competente! Ultimele serii de cursuri ale anului 2009!

Versus Project Brasov va invita la cursul autorizat CNFPA de Manager Proiect, care se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa acceseze Fonduri Europene, in special responsabililor cu atragerea de fonduri din institutii ale autoritatilor publice locale, institutiilor de invatamant, potentialilor manageri de proiect din mediul de afaceri, societate civila si alte institutii publice sau private.

Obiectivul cursului: dupa absolvirea acestei sesiuni de formare, participantii isi vor dezvolta abilitatile de a elabora, planifica, implementa si evalua proiecte de succes, conform ocupatiei de Manager Proiect (cod COR 241919).

La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta competente cu privire la:
1. Stabilirea scopului proiectului si a obiectivelor operationale ale proiectului;
2. Planificarea activitatilor proiectului;
3. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect;
4. Achizitiile publice si managerul de proiect;
5. Managementul riscurilor;
6. Managementul echipei de proiect si comunicarea in cadrul echipei de proiect;
7. Managementul calitatii si controlul proiectului.

Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire, in urma caruia participantii vor obtine un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei.

Cursul este sustinut de formatori certificati la nivel intern si international si cu o vasta experienta practica in domeniu.

Data: 27-30 noiembrie 2009.

Program zilnic: 9-18, cu o pauza de pranz si doua pauze de cafea in fiecare zi.

Loc de desfasurare: Brasov, sala curs Versus Project, str. Traian, nr. 25.

Termen limita de inscriere: 5 noiembrie 2009.

Conditii de inscriere: absolventi studii superioare cu diploma de licenta, disponibilitate de a participa la cel putin 80% din programul zilnic al cursurilor.

Inscrierea se face prin solicitarea / completarea si trimiterea formularului de inscriere la: [email protected]Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. .

Pret: 700 lei / persoana.

Pretul include: taxa de participare, suport de curs, fise de lucru, pauzele de cafea, asigurare locatie, cheltuielile de examinare, echipamente si formatori. Plata se poate face si in doua rate, o parte inainte si o parte dupa inceperea cursului. Pretul este valabil doar pentru cursurile din luna noiembrie 2009.

Conditii speciale: pentrudoua sau mai multe persoane inscrise la curs apartinand aceleiasi institutii, pretul cursului este 600 lei / persoana.

Contact:
Informatii suplimentare: Secretariat – 0756 463105, 0744 336761
Website: http://www.versusproject.ro/

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.