Curs acreditat Formator, 5-7 iunie 2009, Bistrita

0
versus_projectVersus Project Brasov – furnizor autorizat de formare profesionala, va invita la cursul acreditat CNFPA de Formator – cod COR 241205, care se adreseaza atat formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai formale, cat si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta ocupatie, fiind recomandat pentru: profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor RU, specialisti RU, lectorii interni ai organizatiilor, specialistii implicati in procesul de evaluare si certificare a competentelor profesionale, responsabilii de echipe de proiect, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG.

Conform legislatiei in vigoare, „incepand cu data de 1 ianuarie 2010 pentru a fi autorizati, furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire” – ORDONANTA nr.129 din 31 august 2000 privind formarea profesionala a adultilor, Art. 23, alin. (2).

Obiectiv: la finalul sesiuni de instruire, absolventii vor deveni Formatori certificati conform ocupatiei de Formator din COR – cod 241205 si vor obtine diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei.

La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta competente cu privire la:
1. Pregatirea formarii
2. Realizarea activitatilor de formare
3. Evaluarea formarii
4. Aplicarea metodelor ÅŸi tehnicilor speciale de formare
5. Marketing-ul formarii
6. Proiectarea programelor de formare
7. Organizarea programelor ÅŸi a stagiilor de formare
8. Evaluarea, revizuirea ÅŸi asigurarea calitatii programelor ÅŸi a stagiilor de formare

Cursul va fi sustinut de formatori cu o vasta exprienta interna si internationala si se va finaliza cu un examen de absolvire, in urma caruia participantii vor obtine un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei.

Numar participanti/grup: 16 persoane.

Perioada: 5 – 7 iunie 2009.
Data examinarii va fi anuntata in ziua inceperii cursului.

Program zilnic: 9 – 18, cu o pauza de pranz si doua pauze de cafea in fiecare zi.

Loc de desfasurare: Bistrita, adresa: Scoala Generala Stefan cel Mare ,strada General Grigore Balan nr 3.

Termen limita de inscriere: 14 mai 2009.

Pret: 550 lei / persoana. Pretul include: taxa de participare, suport de curs pe suport electronic sau printat, fise de lucru, pauzele de cafea.

Inscriere: prin completarea si transmiterea formularului de inscriere la adresa: office@versusprojec t.ro (mentionati pentru training Bistrita) sau moldovan_alexandrin [email protected] ( persoana de contact Bistrita).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.