Curs „Accesarea fondurilor structurale: Elaborarea Planului de afaceri”

0

scriere_cereriConsiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – filiala Arad, in parteneriat cu Centrul de Afaceri Master din Deva si Universitatea de Vest a€žVasile Goldisa€ din Arad, organizeaza la AradA  2 serii ale cursului „Accesarea fondurilor structurale: Elaborarea Planului de afaceri”.

Seria I se va desfasura in perioada 9-11 martie, iar seria a II a in perioada 25-27 martie.

Cursurile sunt gratuite pentru membrii CNIPMMR ARAD si se desfasoara in cadrul proiectului a€œResurse umane competente – baza a dezvoltarii economiei localea€ finantat din fonduri Phare CES DRU 2006 a€œPromovarea invatarii pe parcursul intregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de muncaa€.

Durata: 3 zile

Tematica abordata:

1. Introducerea in accesarea fondurilor structurale si de coeziune:

– cererea de finantare;A  criteriile de eligibilitate; documente suport;

2. Planul de afaceri pentru accesarea fondurilor structurale:

– introducere in planul de afaceri; scurta descriere a firmei, viziune, misiune, obiective; scurta descriere a produsului (produselor), serviciului (serviciilor); scurta descriere a echipei de coordonare, management, resurse umane implicate; continutul planului de afaceri: analiza pietei, strategia de marketing; analiza financiara; alte documente anexate planului de afaceri.

Diplome: La absolvirea cursului se obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru perfectionarea in management si un SUPLIMENT DESCRIPTIV pe care vor fi mentionate cunostintele acumulate, eliberate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Conditii de eligibilitate pentru a beneficia gratuit de cursuri: participantii trebuie sa fie manageri de firma sau sa faca parte din personalul operativ din firmele membre ale CNIPMMR Arad.

Acte necesare pentru inscrierea la curs :

– Copie dupa actul de identitate B.I./C.I.;
– Copie dupa ultima diploma (min. bacalaureat) si certificat de casatorie (daca este cazul);
– Adeverinta de la firma cu mentionarea functiei ocupate si a vechimii;
– Formular de inscriere (anexat la prezenta) completat.

Locurile fiind limitate va rugam sa confirmati participarea pana in data de 06.03.2009

Inscrierile se vor face in ordinea primirii formularelor de inscriere completate.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam saA  ne contactatiA  la nr. de tel: 0257/253.757, e-mail: [email protected], [email protected] sau la adresa CNIPMMR – filiala Arad, str. Nicolae Balcescu nr. 5, ap.2,

Persoana de contact: Dnul. Constantin Berbece

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.