Cresterea Calitatii Proiectelor TiA „Wind of change”, Polonia

0
anpcdefp„De esti tanar creativ 
Si un pic inovativ;
De-ti doresti sa faci cu YiA
Proiecte calitaTiA;
Hai acum la o formare”

Ai experienta derularii proiectelor din cadrul programului Tineret in Actiune? Ti-ai dat seama ca implementarea unui astfel de proiect presupune multe:  cunostinte, spirit de echipa, flexibilitate si motivatie? Si totusi…ai idei de cum ar putea fi abordate activitatile ALTFEL? simti nevoia unei schimbari si ai vrea sa ai cu cine sa impartasesti aceste lucruri! Chiar se poate! cum? Exista un curs de formare care se va desfasura in perioada 7-12 decembrie 2009 in Polonia si care-si doreste sa dea posibilitatea celor care au participat in proiecte Tineret in Actiune sa lucreze pe „calitate” si „creativitate” in: parteneriate, metode si intrumente utilizate, activitati.

Termenul limita pentru trimiterea prin e-mail a dosarelor de candidatura este data de 8 noiembrie 2009 – ora 24 ([email protected]), iar pentru trimiterea cu confirmare de primire a dosarelor de candidatura la ANPCDEFP este data de 9 noiembrie 2009 (data postei).

Toate informatiile si detaliile referitoare la acest curs avansat  de formare, conditiile de participare, adresa de trimitere a candidaturii le gasiti pe  forumul site-ul nostru: www.anpcdefp.ro/ forum la sectiunea „Oportunitati sesiuni formare (training)”/ Curs  de formare „Wind of Change”, Polonia sau accesand direct urmatorul link: http://www.anpcdefp.ro/extern/viewtopic.php?f=22&t=3302

Nu asteptati!! Completati dosarul de candidatura si trimiteti-l acum!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.