Construieste cu fiecare proiect – Proiectul Tau!

0

19  martie 2008

In fiecare zi auzi despre un proiect care si-a depasit costurile sau a fost in intarziere. In fiecare zi te confrunti cu proiecte tale pe care vrei sa le duci la bun sfarsit. Poti duce un proiect la bun sfarsit? Nu e un lucru simplu, dar studiind cursul de management de proiect vei putea anticipa o parte din problemele cu cate te vei confrunta si vei fi pregatit sa le rezolvi.

CODECS anunta inscrieri la cursul Management de Proiect!

Cursul se adreseaza celor care lucreaza in domeniul managementului de proiect, a celor care se confrunta cu viitoare proiecte si doresc sa capete competente in acest sens sau pozitii profesionale mai avantajoase.

Elaborat si dezvoltat prin utilizarea competentelor recunoscute la scara internationala ale The Open University din Marea Britanie, cursul are o puternica orientare practica, analizeaza probleme reale din viata organizatiilor si prezinta metode de solutionare.

Timp de 6 luni vei studia in cadrul atelierelor de lucru, asistat de un tutor. Cursul este recunoscut de Asociatia Project Management Romania, afiliata la International Project Management Association, ca oferind pregatire valida de Manager de Proiect si autorizat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Dupa absolvirea acestui curs vei obtine un set de aptitudini care iti permit sa lucrezi imediat in acest domeniu si sa te implici activ in definirea proiectelor, de asemenea dobandirea unei experiente practice in utilizarea tehnicilor de management a proiectelor, prin folosirea instrumentelor software, in cadrul unui proiect real ales de tine.

CODECS:
Adresa: Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, cod 021482, Bucuresti
Telefon: 021/252.51.82
Fax: 021/252.56.13
Web-site: www.codecs.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 19 martie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.